На живо: Теглят жребия за два кръга на Sesame Купа на България

Днес ще бъде теглен жребият за 1/16 и 1/8-финалите на Sesame Купа на България. Церемонията в Бояна започва в 12:00 часа и ще бъде проследена на живо по Sportal TV и Sportal.bg.

В 1/16-финалите участие ще вземат класиралите се отбори от предварителните кръгове (Втора и Трета лига), които ще се изправят срещу отборите от efbet Лига. Те ще бъдат домакини в своите срещи, а победителят ще бъде определян в един мач.

Двубоите от този етап трябва да се изиграят в седмицата 29 ноември – 1 декември.

След това ще бъде изтеглен и жребият за осминафиналите, като в урната ще попаднат всички двойки, всяка от които ще получи номер. Домакин ще бъде класиралият се отбор от първата. Мачовете от този етап трябва да се играят в седмицата 6-8 декември.

Първа урна (предварителни кръгове): 
9 отбора от Втора лига – Спартак (Плевен), Миньор (Перник), Крумовград, Литекс, Дунав (Русе), Витоша (Бистрица), Спортист (Своге), Марица, Струмска слава 
7 отбора от Трета лига – Вихрен (Сандански), Розова долина, Гигант (Съединение), Чавдар (Етрополе), Севлиево, Черноморец (Балчик), Марек

Втора урна (efbet Лига) – Лудогорец, ЦСКА 1948, Левски, ЦСКА, Славия, Локомотив (Пловдив), Ботев (Пловдив), Локомотив (София), Арда, Ботев (Враца), Черно море, Берое, Пирин (Благоевград), Спартак (Варна), Хебър, Септември (София)