Волейболните грандове свалят Данчо Лазаров

Българските волейболни грандове ЦСКА и Левски, както и значителна част от останалите основни клубове в страната ще атакуват властта в родната федерация в лицето на Данчо Лазаров, научи Sportal.bg. Желанието на тимовете е да бъде свикано извънредно изборно общо събрание на БФВ, след което централата да се сдобие с нов ръководител.
Разклати ли се столът на Данчо Лазаров във волейболната федерация?
По информация на нашата медия, единствените клубове от Суперлигата, които подкрепят Лазаров и сегашното ръководство, са Арда и Монтана. Шампионките на женското първенство от Марица (Пловдив) също са на страната на мнозинството в мъжкия елит.

Тази новина идва само дни, след като стана ясно, че настоящите шефове на волейбола свикаха извънредно общо събрание, което ще се проведе на 20 декември, а според Любо Ганев целта е той да бъде изхвърлен от ръководството. Знаковият волейболист в момента е вицепрезидент на БФВ. От известно време Ганев и Лазаров са в открит скандал.
Извънредно Общо събрание във волейбола, искат да изгонят Любо Ганев
В петък на специална пресконференция ще бъдат представени исканията и плановете на инициативен комитет, който се състои от представители на клубовете, които желаят промяна в посоката на българския волейбол.