Истерия по МБТ в Студенстки град СНИМКИ

Момчетата от потайната група МБТ предизвикаха нещо невиждано снощи в Студентски град. Задръстване по улиците и огромна опашка от хора пред столичен клуб за участието на момчетата, които крият лицата си зад маски. 

Явно има стабилно разместване на музикалните пластове, тъй като МБТ удариха в земята най-големите звезди от попфолк сцената -Галена и Емануела, които имаха участия в сеседни заведения. Много от желаещите да се докоснат до любимците си нямаха тази възможност, тъй като клубът се пръскаше по шевовете и се оказа тесен да побере всички почитатели на групата.

 

Никой не е виждал лицата на МБТ и не знае истинските имена на членовете на бой бандата. Те дори не се нуждаят от излишна реклама, не обикалят шоу програми, нито пък се надяват жълтите медии да напишат някой скандал, който да ги изтреля на върха. 

 

Снимки: Club XI Eleven

Те правят музика, която е доста актуална в онлайн платформите и именно от там феновете им научават повече за тях. Гледат да не преекспонират с присъствието си и именно затова пеят само в един единствен клуб в Студентски град, а местата се запълват още в деня, в който се пусне реклама за участието им. 

На всичките си участия те пеят скрити зад маски, а единият от тях радва фенките с изваяните си плочки на корема. Всеки път пее гол до кръста и с радост позволява на най-напористите да го докоснат и да се уверят, колко стегната преса има.