Бояна Генова за “Игри на волята“: Затвърдих силните си страни и качества!

Бояна Генова влезе в „Игри на волята“ с мисълта, че това е второто най-смело предизвикателство в досегашния й живот след годежа.

Изкусителната блондинка, която показа завидна издръжливост в изолираната среда на формата, си тръгна след поредната елиминационна битка, в която Атанас я победи.

„Щастието е в хората около нас“, бяха последните думи на Бояна преди да напусне завинаги шоуто. А това, което споделя пред нас, е повече от откровено.

 

– Бояна, с какви очаквания влезе в „Игри на волята” и успя ли да ги оправдаеш за себе си?

– За мен „Игри на волята“ беше голямо предизвикателство, влязох без каквито и да било очаквания и бях много прятно изненадана от това, което доказох на себе си. А именно, че имам силата да се справя с изпитания и обстоятелства, в които не съм предполагала, че бих могла. 

– Сблъсъкът на характери, не само при Славяните, бе доста явен на моменти. Кое открои най-много в поведението на всеки един от твоето племе и с кое така и не успя да се примириш?

– При нас сблъсъци нямаше (смее се) Хармонията, отборния дух и позитивността бяха движещи сили на нашето племе. 

– А успя ли да преоткриеш нещо в себе си, за което не си предполагала преди това, че е възможно да проявиш – като качество, реакция или действие?

– Не мисля, от себе си не се изненадах. Но в изолация всички емоции са изострени, по-скоро мога да кажа, че още повече затвърдих силните си страни и качества.

– В една от ситуациите видяхме сълзи в очите ти, а причината бе признание на Марешка за теб… Кое по-точно успя да те разстрои така след чутото от нея?

– Всеки  прави „признания“ според собствените си разбирания. В подобна изолация всяка жена има нужда от внимание, на подобни провокации не обръщам внимание в реалния живот, но в изолацията, в която бяхме, емоциите са доста пресилени.

Думите на Марешка по мой адрес бяха лъжа, за която получих няколко пъти извинения от нея, но играта е игра и всеки сам преценява поведението си предвид собствените си цели (усмихва се).

– С какво се гордееш най-много и от какво се разочарова по време на мисиите и различните ситуации?

– Гордея се с това, че бях част от тези прекрасни хора в лицето на моя отбор Славяни и бях един от двигателите за съхранение на позитивния и отборен дух. Разочарования нямам (усмихва се) или поне не се сещам за такива. Чувствах се страхотно!

– Зрителите със сигурност не виждат много от това, което сте преживели на плажа, в колибата или в резиденцията – успя ли нещо да те стресне или шокира?

– Мишката, която ходеше в стаята, докато си лежах, на леглото. Впрочем, дупката й беше на 1 метър от леглото. Това се случваше в рибарската колиба. 

На плажа докато спях едната нощ пък, се събудих и до мен беше застанал чакал, който избяга като помръднах.

Най-неприятното беше, че дори нямахме четки за зъби, но като няма и какво да ни застане между зъбите, защото нямаше храна… всичко беше точно (смее се)

– Още във визитката за формата ти сподели, че това е най-смелото предизвикателство в досегашния ти живот след годежа. Ако трябва да направиш малко по-подробен паралел между двете, какъв би бил той

– Мислех годежа за много смела крачка, но впоследствие разбрах, че двама души, решили да бъдат партньори в живота, да съжителстват един с друг, е въпрос на усещане и вътрешна удовлетвореност – пръстен или подпис не променят нещата.

А относно участието си в „Игри на волята“ – приемам го за най-приятното предизвикателство, с което доказох пред себе си много мои качества.

– Имаше ли притеснения за това как годеникът ти ще приеме по-напрегнатите моменти от участието ти във формата? И всъщност кое беше първото, което ти каза, когато те видя след това?

– Не може да повярва, че ме вижда. Всъщност за него времето е било спряло. Всички дни и нощи са му минавали изключително бавно. Всяка сутрин и всяка вечер ми е изпращал видео съобщения на вайбър и е споделял всички моменти с мен. 

– Разкажи ми малко за него – интересно е, че сте се запознали в социалните мрежи… Как продължава историята ?

– …и заживели щастливо до края на дните си (смее се)

– Мнозина все още те свързват с ролята ти в сериала „София – ден и нощ”. Мислила ли си за кариера в киното?

– Това ми е голяма страст. Няма да крия, че всичко, което изживях като емоции и опит от „София ден и нощ“, ми липсва. 

Мислих и дори направих няколко крачки в тази посока, но момента не беше подходящ. Подредих приоритети си и направих неща, които не останаха незабелязани, за което благодаря на феновете ми. Благодаря за цялата подкрепа и енергия, с която ме зареждат. 

– Кое е следващото ти предизвикателство след „Игри на волята”?

– Започнала съм 2 нови проекта, които мисля да запазя в тайна засега. Работя с няколко чуждестранни фирми. А наскоро подписах и още един договор за реклама, съвсем различно и ново нещо за мен.

Интересувам се от здравословно хранене, затова и обичам да си приготвям здравословни закуски и десерти, и да ги интерпретирам по интересен начин. След което ги заснемам и отделям доста време за обработката на кадъра, което ми е друга страст.

– Няма как да не те попитам – за кого стискаш палци оттук нататък за финала?

– Моят фаворит е Веско. Той е СЪРЦЕ ! Има всички качества да бъде лидер. Честен е, трудолюбив, упорит и страхотен събеседник. Родолюбец, който от 10 години живее в Америка и знам колко много иска да се завърне в България.

Наградата от 200 000 лв. е неговият билет за България (усмихва се). Стискам му палци. Успех!

Интервю на Анелия ПОПОВА