Скандално: Учители пият алкохол и въртят гюбеци с ученици в школо ВИДЕО |

Пияни учители се наливат с алкохол, пеят, танцуват и туъркват, докато са в училището. Шокиращите кадри от забавлението в училище в Лондон бяха публиквани в социалните мрежи, пише Daily Mail.

Кадрите показват как преподавателите в новото училище в Далстън, източен Лондон, държат бутилки с алкохол, докато пеят и танцуват в класната стая.


Видеото е направено от един от асистентите на преподавателите през 2018 година, но е споделен чак сега от бивш ученик на учебното заведение.

В клипа се виждат около 20 преподаватели, които са се събрали в  съблекалнята на училищния фитнес.

„На записа се вижда и лицето на бившия заместник-учител Джеймс Патерсън, който танцува ирландски танци в първата част на видеото“, пише в публиквацията си бившият възпитаник на училището, пуснал клипчетата в интернет.

Сегашният директор на училището Шарлът Уилан заяви: „Тъй като този инцидент се е случил при предишен ръководител и друг екип преди две години, ние не можем да коментираме. Училището сега се ръководи от опитен и квалифициран лидерски екип, който се придържа към най-високите възможни професионални стандарти“, пишат Господарите.бг.

Коментари