Войната продължава, а Ребека Варди демонстрира стил в Лестър (снимки)

Ребека Варди изглеждаше изключително емоционална в компанията на съпруга си Джейми по време на сватбата на приятел в Лестър.

Бременната футболна половинка изглеждаше напрегната, когато слизаше от колата, а играчът на Лестър я предпазваше от дъжда с чадър. Той беше изключително грижовен през цялото време, като беше около нея през цялото време докато влязат в сградата. 

Наскоро Ребека се завърна във Великобритания от Дубай, след като беше обвинена от Колийн Рууни за изтичане на истории за нея пред таблоиуда „The Sun“, което тя отрече.

Когато пристигна, Ребека не успяваше да се усмихне, а папараците условиха всяка нейна реакция.

Въпреки, че е в изключително напреднала бременност, г-жа Варди отново изглеждаше безупречно. Тя беше стилна в тъмносин костюм, който тя съчета с черни обувки на висок ток и черна чанта с метални орнаменти.

Джейми носеше сив блейзър, дънки и спортни обувки. Двамата се появиха на сватбата два дни след като Ребека се завърна във Великобритания със сълзи на очите.

Звездата беше посрещната от Джейми на лондонското летище Хийтроу.

На емоционалните снимки се вижда как Ребека се бори да скрие сълзите си, докато преминава през натовареното летище ръка за ръка със съпруга.

Източници, близки до Беки, твърдят, че водещата адвокатска кантора „Kingsley Napley“ е изпратила писмо на Колийн Рууни от нейно име, в което изисква тя да им предостави доказателствата, с които разполага срещу Беки.

Ребека Варди е започнала работа с екип по криминалистика, за да анализира профила си в социалната мрежа Инстаграм и да идентифицира къртицата, която е продала фалшиви истории на „The Sun“ от акаунта в Инстаграм на Колийн Рууни.

modamagazine.bg