Намериха склад, където продават супер евтино автомобили Nissan Skyline ВИДЕО

В Япония намериха малко известен склад, където може да се закупи Nissan Skyline в идеално състояние и оригинални резервни части към него на много ниска цена.

Истинската Мека за феновете на модела бе открита в магазина на Trust Kikaku, който е специализиран в доставката на оригинални резервни части за японски спортни автомобили, както и в продажбата на употребявани автомобили. Отделен склад е зает от частна колекция от автомобили Nissan Skyline, които също могат да бъдат закупени.

Видео обзор от този склад бе публикуван от блогъра Sammit.

Няколко каросерии в доста добро състояние са изложени отделно до склада, точно там стоят и няколко реда практически нови спортни автомобили. Вътре в склада са разположени автомобили с всички възможни цветове, които са покрити със защитни покривни найлони.

Колекцията съдържа както обикновени екземпляри, така и доста редки, например –  модификацията V-Spec с приставка Nur (съкратено от Nurburgring), която беше произведена в ограничен брой от 750 автомобила.

В същото време тези автомобили не са по-скъпи от най-често използваните градски малолитражки. За спортен автомобил с нормална версия на двигателя собственикът иска две хиляди долара. По-мощният екземпляр ще струва около 7 хиляди долара, а 9 хиляди (585 хиляди рубли) ще трябва да бъдат платени за Skyline с турбо двигател. 

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментари