Полицай арестува секси мацки по бельо на улицата и си изпати жестоко ВИДЕО 18 |

Три почти голи моделки вървят напред с виновен вид, държейки окованите си ръце зад гърба. Те са съпровождани от доста доволен на вид полицай. Това прилича на кадри от порно филм, само че в снимките участва взима истински офицер. 

Полицията в Маями е започнала проверка, кога в социалните мрежи се е завъртял хитовият клип с участието на техен служител.

 

На кадрите се вижда как полицай Уилям Бикер в служебната си униформа съпровожда три момичета към реален полицейски участък по време на фалшивия арест.  

Красавиците във видеото са Франсия Джеймс, Джулиана Киссинджър и Мади Бел — инстаграм-модели, като всяка от тях има минимум по 2 милиона последователи. 

И трите са споделили скандалния клип в профилите си, пише в. „Дейли Мейл“.

Франсия, която също е звезда на Playboy, е добавила към клипа и игрив подпис. А в сторито си е показала как трите красавици, вече без белезници, благодарят на полицая, че ги е освободил. 

Стражът на реда пък отговаря, че на него му харесва „да служи и защитава“ (девизът на американската полиция). 

„Какви момичета харесвате – добри или лоши? Кой ще дойде да ни измъкне?“, написа Франсия. 

Фото  Instagram/francety, maddy, juli.annee

 

В социалните мрежи потребителите се разделиха на два лагера заради клипа. Някои твърдяха, че в полицията вече взимат неморални хора. Други са на мнение, че не трябва да се обръща толкова много внимание на една шега и тя да се превръща в скандал. 

Междувременно е започнало разследване на поведението на полицай Бикер и той временно е отстранен от работа. 

Превод и редакция