Тя заспа, гушнала тоалетна, но аверът й видя нещо невероятно в нея СНИМКИ |

Не всеки знае как да пие алкохол и как да изчисли правилната доза. Често това води до доста неудобни ситуации.

Потребителка с псевдоним copioustoast сподели в Reddit последствията от прекаляването с алкохола. Момичето сподели, че преди година имало шанс да участва в благотворително посещение на барове – приходите трябвало да отидат в помощ за животните.

Явно обаче любовта й към животните била толкова силна, а тялото толкова слабо, че девойката приключила вечерта в безсъзнание, прегърнала тоалетната.

Но какви са алкохолните изпълнения без наличието на приятели, които да уловят най-срамните моменти? Авторката на публикацията е снимана, докато спи, с устни, облегнати директно на капака на тоалетната.

Гледката наистина се харесала на най-добрия й приятел, който решил да направи от това шедьовър. Човекът направил картина от конфузния момент. На нея обаче не е нарисувана пияна млада дама, а драматична сцена с момиче, седнало до кладенец.

Потребителите бяха възхитени както от историята, така и от идеята. До момента постът е харесан над 114 000 пъти заради самоиронията на момичето и отличното чувство за хумор на нейния приятел.