Кристиан Кирилов и Джулия се ожениха тайно СНИМКИ

Актьорът Кристиан Кирилов и певицата Джулия ще вдигнат голяма сватба след броени дни. Влюбените гълъбчета успяха да запазят в тайна щастливото събитие от всички медии. 

Сватбеното тържество ще бъде на 29 септември в столичен ресторант, а всичко по сватбата е вече готово и изпипано лично от булката. Поканените са малко над 200 човека, само най-близките на двойката.

Пред приятели споделили, че нямат намерение да вдигат медиен шум покрай личния си празник. Затова толкова дълго време пазели в тайна, че ще минат под венчило. 

Наш репортер разбра още нещо. Двамата вече са сключили граждански брак и Джулия е сменила фамилното си име с това на нейния любим. На церемонията са присъствали единствено кумовете, а всички останали ще имат възможност да поздравят младото семейство на пищното тържество в края на месеца. 

Кристиан и Джулия се сгодиха в края на май месец, като предложението за брак беше изключително нестандартно. В предложението „участва“ полицейска патрулка, уж спряла певицата за рутинна проверка. Докато тя тече, се появи и Кристиан с пръстена.

„Ето един от дните, които няма да забравя никога… Да, да, да!“, написа в социалните мрежи красавицата. За връзката между Кристиан и Джулия се разбра по време на коледните празници, когато се появиха първите им общи снимки, които говореха еднозначно за връзката им./show.blitz.bg