Идеалната бройка

Идеалната бройка

Ясно е, че в своите мечти си великият е*ач, ама понякога трябва да се мисли малко по-реалистично. Питахме те каква е идеалната бройка и ти взе, че отговори.
 

Да, наистина не си особено скромен, ако съдим по най-често давания отговор – цели 42.34% смятат, че един нормален мъж трябва да плеска колкото може повече. В което няма лошо, мно’о ясно, ама е хубаво да се конкретизира.
 

За минималните 1-5 мацки са гласували 8.09%, което си е изненадващо много, имайки предвид, че повечето българи никога не сме умерени в лашкането и яденето. Така че – браво на скромните, макар че на нас ни звучи малко задръстено това…

Към десетина – това е идеалната бройка за 15.96% от гласувалите. Толкова е и бройката за гимназистките, повечето от които вършеят наред. Само не казвай, че сега те подтикваме да забиваш ученички, защото не те. (А и да те – не си малко момче, сам си решаваш, к’во!)
 

1/5 от целия вот на анкетата (по-точно 20.64%) отиват за идеята да боднеш 10-20 женки през живота си. Похвално, колега, похвално.

Повече мацки, около 50, искат да опознаят вагинално едни 7.02%. Тук гласувахме и ние, само дето сме безумно далече от заветната бройка, сещаш се.
 

Зависи дали си чекиджия!“ – няколко човека ни писаха с въпроса „Какво общо има мастурбирането с мечтаната бройка?!“. Много просто, пичове – ако лъскаш бастуна редовно, пак ще искаш да подпецнеш някоя и друга яка кака, ама няма да ти е супер наложително. Този отговор са дали 5.96%. Честито!

 

ФБ