Цената на красивите жени

Цената на красивите жени

Жените са красиви създания. Някои са по-красиви от други, благодарение на д-р Енчев, но за тях трябва да притежаваш златна карта за Sin City. Ако си роден с пакет, животът ти минава в преследване на красиви жени. Всички искаме да бъдем с супермоделите от Victoria`s Secret, но е доста трудно да се доберем до сцената, тя винаги е заета от футболисти-хулигани.

Един ден ще откриеш най-красивата жена за теб, онази с големите гърди, дългите крака и желанието за всички перверзии, които си гледал в розовата индустрия. Красивата жена е като красивата кола, винаги мислиш за нея и се притесняваш за гадовете, които може да се отъркат в нея. Виж рисковeте, които предстоят, когато хванеш правилната девойка. 

Бонусите

Ти виждаш всичко красиво в твоята избрана чика, но това го виждат и всички останали. Твоята има доста добър шанс да бъде преследвана и от другите колеги в играта. Някои имат доблестта да се оттеглят, но масата винаги се опитва да бръкне в буркана с меда. Когато говорим за жени, забравяме мъжката солидарност.

Частната собственост

Горното е основна причина да започнеш да ревнуваш, а от там и да следиш всички пищови, с които тя си говори. За жалост, красавиците обичат вниманието на повече от един мускетар. По тази причина, често го играеш Зоро и разследваш всеки един, за когото тя ти говори. Знаем, че е тъпо, но го правим, защото знаем, че притежаваме нещо достатъчно ценно. Ангарт, копеле такова! 

Нейната реакция

Жените обичат, когато ги ревнуваш, но мразят, когато ги разпитваш. Влизаш в омагьосания кръг и започваш да се ядосваш още повече. Красавиците обичат своята свобода, дори и да са обвързани с теб. Свиквай! 

Ставаш нинджа

Влизайки в нейните приятелски кръгове, ти ще бъдеш подложен на онзи приятелски игнор. Най-често седиш, гледаш в точка, играеш си с телефона, докато тя си говори с приятелите за неща, които ти изобщо не разбираш. Нямаш общи теми с останалите мъжки и женски кифли, които продължават да се чудят какво точно е харесала в теб. За някои може да не е проблем, но понякога имаш нужда от социализация. Нека бъдем честни, много трудно ще откриеш жена, която да хареса твоята компания.

Златотърсачката

Може да се обичате много, дори да засрамвате „Ромео и Жулиета“, но всички ще мислят, че я финансираш. Това е единственото обяснение. Спокойно, знаем, че цената на големите гърди е висока. Особено, ако си фен на стила на Джобс и Чарлз Менсън. 

Мрежа от лъжи

Първото нещо, на което трябва да те научи родителското тяло е: когато видиш куче да спи и жена да плаче, вяра да нямаш! Във всяка връзка ще има по-красив и не толкова красив партньор. Вторият винаги става жертва на манипулации, а първият е жената. Признай си, най-често страдаш, защото я обичаш и си готов да вярваш на всичките й глупости. 

Доверието

Колкото по-красива е, толкова по-ревнив ставаш. Следователно си пуснал дроните и я следиш, но с това започват и проблемите в доверието, а от там и скандалите.Всяка нейна дума влиза в графата „Съмнение“ и това започва да те дразни все повече. Превръщаш се в домашния Цербер, преди да започнеш да й вярваш! 

Ти имаш по-голяма нужда от нея

Разбира се, че няма да плачеш за старата кола, когато в гаража имаш достатъчно Ferrari-та, за да направиш частно състезание. Точно така се чувства красивата жена. Тя не се вълнува толкова, когато й кажеш, че започва да ти писва от цялата сага. За нея чакат на опашка и изобщо няма да я притесниш с подобни блъфове – едва ли искаш да я пуснеш толкова лесно! 

Вярваш, че си щастлив

Първото нещо, което искаме, след като разберем за какво служи пакета в гащите, е да открием красива жена, с която да се хвалим. Бъди честен, създадени сме, за да се състезаваме и мерим всичко от размера до жените. Може да е приятелско състезание, може да бъде истинска война, но всичко започва от 1-ви клас до последната пенсионна ерекция. Няма значение, дали тя те побърква или не, с нея си на първо място в играта, но и в основата на твоето мизерно съществуване. Следователно е добре да се замислиш, когато дойде следващата девойка. Много често можеш да видиш хора, които се отказват от репликата на Джоли, за да изберат много по-нормално девойка. Големите цици никога не гарантират пълното щастие!