Модерната К.И.Ф.Л.А.

Модерната К.И.Ф.Л.А.

Тази тема е повтаряна многократно, но се оказва, че времето дава отражение и се наблюдава стабилна еволюция в кифлата. Не можем да пропуснем този факт и ще ти покажем най-големите новости при кифлите, козунаците и баниците. Предварително се извиняваме, ако откриеш прилики в приятелки или познати – те нямат нищо общо! Показваме най-налагащите се летни моди на кифленския фест само на твоята главна улица в града и най-близкия филиал на Sin City!

1. Модерната поза

Все повече познати завършват и се подготвят за следващия по-приличен бал.

Абсолвенството е от онези моменти, в които всяка една млада жена иска да се облече като секретарка. Това лято ще видиш поза в стил „Мирно“ и стискане на малкото портмоне а.к.а. дамска чанта. Хиленето е забранено и трябва да се гледа тежко с празен и тъп поглед на безразличие. Благодарим Ви, кифли! 


2. Устните

Правенето на муцки и кокоши задник не са модни. Следващият крясък, вик, вой и рев на модата е да превърнеш своите устни в напомпани балони, които да покриеш с няколко пласта гланц, червило или лед, ако приятелят е участвал в надуването на джуките. Какво стана с нормалните устни? Твърде нормални са за човек, който иска да покаже, че има класата на димитровградски аристократ!

3. Снимка до немски автомобил

Не можем да си позволим Mercedes и Golf, което означава, че се качваме срещу един български лев, много нерви и зверско спокойствие в автобуса. Кифлата седи до теб, но това не й пречи да застане съвсем лежерно до първата немска лимузина, която види. Кадърът е небрежен и лек, а усмивката е 24 каратова, която си подхожда на погледа „Митко, къде си?“. Приликата е невероятно с класическия кадър „Гъ*ът ми се подава от BMW!“, но все пак можеш да видиш леки разминавания! 

4. Фигурата

Отдавна си отидоха добрите години, когато имахме стройни и красиви жени. Днес е модерно да видиш жена с фигура на бременна хлебарка, която навира туловището си в три размера по-малка рокля. Всички виждаме лоената топка, която се прикрива с чантата й. Не искаме да слушаме никакви коментари от рода на „Тя е болна, бе!“, защото познаваме момиче, което успя да свали достатъчно кила, за да не прилича на бебето на косатката! Свалянето на килограмите става с движение на задника, а не с диети!


5. Татусът

Драконите, тигрите, паяците и другите глупости излязоха от мода! Вече е време да превърнеш тялото си в бележник и да напишеш, че си силен и ще продължаваш да се изправяш. Трябва да покажеш на света, че имаш доста човешки и умен статус, но ако IQ-то не стига, тогава си направи един кръст и всички ще знаят, че има духовност в този индивид! 

6. Силата в социалните мрежи

Кифлата в интернет е истински революционер, който се опитва да покаже, че си заслужава вниманието, ако няма голи снимки, което е рядкост! Задължително ще бъдеш поканен на няколко протеста, волейболен мач и последния концерт на Азис. Нейният ник ще бъде миксиран с букви на кирилица, латиница и йероглифи. След името й ще откриеш псевдоним, който ще бъде нещо от рода на: „KMETI4KA“, „6EFKA“, „PR1NC3S4“ и други подобни.