С*кс в онзи период от време

Секс в онзи период от време

За първи път ще застанем зад гърба на жената, за да кажем, че цикълът е най-гадното нещо, което може да съществува във вселената! Всеки месец се лишаваш от секс и скубеш пилето, докато твоята оживее отново с доза хормони!

Някои са доволни, защото знаят, че няма да станат татковци, но това не трябва да се случва и на първото място, ако не искаш тези последици! Двете най-страшни неща за мъжа са ПМС и МС! Как да живееш пълноценно, когато твоята врътне кранчето на кетчупа? Вариантът е само секс или алтернативен секс!

Ние изреждаме плюсовете и минусите, а жените ще ни теглят една майна в коментарите, но все някой трябва да се жертва за отбора, нали? Запознай се с плюсовете на секса по време на цикъл!

1. Секс е 

Няма какво да ти обясняваме! Животът е твърде кратък, за да чакаш седмица, докато твоята презареди батериите! Все пак си си взел приятелка за секс, а не за ръкоблудстване и ръкопляскане! Напълно възможно е да не спираш сексуалната серия за почивка в тези периоди! Няма особена разлика!

2. Анален секс

Когато съдбата затвори една врата с кървави брави – винаги се отваря друга! Предимствата са, че е по-тясно и стегнато и определено ще ти е по-уютно! Уоманките продължават да отричат, но това е така, защото не са пробвали! Зачитаме мнението само на жени, които имат зад гърба си един завършен акт, а останалите да си тихи и мирни!

3. Свирка

Няма особено голяма философия, която да пречи в такива моменти.

Получаваш си я всяка сутрин по задължение и не смяташ да се лишаваш в този период! Много е гадно, когато се събудиш премръзнал и видиш огромна планина в центъра на леглото, която е събрала всички юргани! Все някой трябва да изпусне напрежението!

4. Секс с приятелка

Добрите момичета винаги мислят за половинките си! Те може да са в цикъл, но винаги има една красива приятелка, която да е навита за един здрав шах! В повечето случаи не се случва, но сме сигурни, че един ден ще извоюваш заветната цел!

 

Недостатъците са също много големи!

1. Страшно е

Имаш чувството, че си отново с девственица, но този път си я ковнал здраво и си мислиш, че умира! Лошата работа е, че картинката не изглежда добре! Не си виждал толкова кръв от последното гледане на „Мълчанието на агнетата“.

2. Нови чаршафи

Понякога не уцелваш момента и може да се озовеш в кървава баня! Това бърка в джоба, защото чаршафите на Супермен ще станат доста противни, а после ще имаш голямо обяснение за хората, които те видят с доказателствата за убийство!!

3. Болки и мрънкане

Не може без тях! Знаеш, че жената те мрази, защото ти никога не срещаш такива проблеми! Понякога правиш нещо подобно, но то се получава в моментите на злоупотреба с доматен сок и водка! Искаме да ти кажем, че го докарваш на цвят! Ще трябва да си стабилен оратор, за да я придумаш за съгрешаване в този тъмен период от месеца! Ако не си добър, използвай своя най-добър приятел – алкохола!

 Кой е този период? Подскажете ми!

Заключение

Ако жените пускат по-често, ще намалее процентът на изневерите!