Сега е най-доброто време да бъдеш ерген

Сега е най-доброто време да бъдеш ерген

След дълги проучвания, сериозни анализи и впрягане на най-великите учени, с които редакцията разполага, стигнахме до най-великото заключение за съвременния мъж – живеете в епохата, която изисква от вас да бъдете ергени! Още по-добрата новина е, че точно сега е най-доброто време да бъдете такива! Нека започнем малко по-далече, може да не събирате багажа на милото, поне не веднага.

Преди много години в една далечна галактика…

Колкото и странно да е, нито едно същество не е било родено, за да бъде моногамно. Еволюцията е изискала всичко това, ако хората са искали да продължат рода. Моногамията била необходимост за запазването на семейството, предпазването на децата от другите мъже, както и гарантирането на още секс от тогавашната изгора.

Британският доктор Уилям Фар пък заключил през 1858-а година, че обвързаните били много по-щастливи от необвързаните мъже, почти е познал, но за неговото време. Имайки предвид, че в онова време си можел все още да кажеш, че жена ти е вещеца и бързо да приключиш всички отношения, то днес положението е малко по-различно. 

Сингълите владеят света

И според различни институции, те никога не са били по-силни от 2017 година до днес. Повече от 45% от американците над 18-годишна възраст са необвързани, а да не говорим, че ако евентуално се стигне до сватба, времето за нейната реализация ще отиде доста далече. Всеки четвърти американец, достигнал възраст от 50 години, най-вероятно ще е останал свободен за цял един живот – късметлия! Да не говорим, че все повече канадци предпочитат да бъдат one man show и да не признават съвместното съжителство. В повече от 78 държави, тенденцията се засилва и всичко това се случва вече половин век от 1960-та до 2011 година, когато започва да се наблюдава аномалията. И ако това не е достатъчно, нека погледнем следващите щастливи мигове.


Бракът вече не пее в хора

Дори не разбираме хората, които са готови да изгубят половината си вещи, защото са обещали да спят само с една жена. И изобщо, бракът вече не е толкова необходимо социално преживяване, ако двама души искат да бъдат заедно. Освен това спестявате крупна сума пари от черпене и напиване на роднините до 9-то коляно. От миналата година стана ясно, че повече от 55% от младите не смятат, че бракът е сертификат за израстване. Точно толкова не вярват, че трябва да имат и дете, за да се чувстват завършени. С огромна тъга съобщаваме на жените, че скоро няма да мечтаят за бяла рокля и шаферство, тъжно, но факт!


Повече секс за всички

… не и за женените ахмаци. Сексуалните нива спадат драстично от 90-те години насам, доказвайки, че брачното свидетелство не само не гарантира дълбоко гърло и неутрализиране на гаг рефлекса, но ако един път успеете да я хванете в настроение, пак ще срещнете яростен отпор. От друга страна, ако сте расово жребче, което се поддържа и инвестира в себе си, шансовете си да препускате през прерията на млада перверзна кобилка, гледала „Лудории“ повече от 5-10 пъти, се повишава драстично. Според учените, необвързаните правят много повече секс от всички останали и очевидно има защо. 


Връзката вече не Ви прави щастливи

… за разлика от секса. Проучване на Ева Лусиано и Улрих Орт е установило, че повече от 9000 души в Германия не смятат, че променя по някакъв начин самочувствието им и също така не ги прави особено щастливи. Според изследователите, ако една връзка успее да издържи поне година, тогава участниците в нея са герои, или доста добре прикриват втория си акаунт. 


И защо да се наказваш с връзка

Практически е трудно да намерим положителните резултати, след като човек наистина може да се наслади на свободата си и щастието да прави каквото поиска. Можеш да живееш като щастливо прасе в кочина, да не миеш чинии или да поръчваш точно това, което ти се консумира. Да разполагаш с всичките си финанси, да гледаш порно за закуска или пък да ловуваш по барове за следващата чика. А да не говорим, че щом прекрачите прага на дома, няма да има мрънкане, проблеми от работа, съскане, постоянното „Какво ще вечеряме?“ и всякакви други битовизми. Ще забравите кога наистина е имало причина да се скарате с някой, освен за теми като „Golf-ът не е просто як, а много як!“, „Циците на Лиса Анн – 8-то чудо на света“ и още редица други. Да не говорим, че след това предстоят щастливи мигове като световно по футбол, щастлив сезон на Формула 1, а ако сте се постарали да извадите пресата, морето става доста по-интересно. 


Забравете за всички страхове

Сигурно сте чували поне веднъж в семейството заплахи от рода на „Ако не съм аз, по корем ще се провлачите в тази къща!“. Разбира се, жените използват такива заплахи, защото не осъзнават, че вече не живеем в средните векове и с помощта на телефона можем да си поръчаме всичко от храна до оргия в стил „Широко затворени очи“. Свърши се драмата с носенето на дрехите до реката, биенето с камък и правенето на свински сапун за пране. Като цяло, няма никаква нужда от цялата тази драма, пералнята дори може да ги суши, а гладенето вече не е модерно, следователно и измачкани сме ‘убави!

Та точно днес е най-доброто време да бъдеш сингъл, щастлив и добре гледан – друго време няма да има.