Бракът – вреден за с*кса!

Бракът - вреден за секса!

Бракът съсипва сексуалния живот, сочи ново изследване. Учените установили, че преди да минат под венчило двойките правят секс над четири пъти в седмицата.

След три години брак обаче повечето от тях свеждат секса само до веднъж на седем дни. Освен това 60% от двойките смятат, че бракът напълно е унищожил възбудата им от секса.

Малко под половината от женените хора заявяват, че връзката им с партньора им е повече като между приятели, отколкото между любовници.

Изследването, осъществено от сайта www.lovinglinks.co.uk сред 3000 женени двойки, показва още, че 59% от двойките смятат, че сексуалният им живот се е влошил след брака, защото вече не полагат усилие. Една трета от анкетираните заявили, че вече не харесват партньора си толкова, колкото в началото на връзката.

80% от двойките заявяват, че са започнали да правят рутинен секс – по едно и също време, на едно и също място и с едни и същи пози. 79% от анкетираните казват, че биха били по-щастливи, ако могат да си поспят през нощта, отколкото да правят секс. Но когато стане въпрос за извънбрачна връзка, те признават, че сексът е бил страхотен спрямо този със съпруга или съпругата.

1/5 от тези, които все още не са изневерили, биха правили секс за една нощ, ако им се отдаде възможност или ако сексуалният им живот с партньора или партньорката им не се подобри. Същият процент анкетирани казват, че биха разбрали, ако партньорът им внезапно признае, че е спал с друг/а.