Рапър си спретна тройка с две яки каки, но се случи немислимото и си изпати жестоко!

Рапър си спретна тройка с две яки каки и си изпати жестоко

Американският рапър Дейв Ийст пострада при с*кс с две момичета в Лас Вегас, съобщава TMZ, позовавайки се на доклад на полицията. 31-годишният изпълнител от Ню Йорк се запознал с момичетата в един от нощните клубове на града и ги поканил в хотелската си стая.

По време на оргията едната от дамите се разсърдила на Ийст, че не й обръща достатъчно внимание, изпаднала в истерия и започнала да хвърля по него бутилки от шампанско. Две от тях го уцелили.

Младият мъж е с наранявания по главата, ръката и крака. Момичето обаче твърди, че докато правели с*кс, се скарали с рапъра, той опитал да я удари и дори успяла да го стори веднъж. След това се скрила в банята и извикала полиция. В показанията си момичето не споменава нищо за бутилки, пише Блиц. Другото момиче, станало свидетел на екшъна, определи рапъра като агресор. Приятел на Ийст, който по това време също бил в стаята, казва, че не е видял рапърът да бие момичето. Адвокатът на изпълнителя отбелязва, че клиентът му не е отговорил на агресията, но хванал дамата за ръката и я изкарал от стаята.