Онази специална жена

Онази специална жена

Мъжете обичат кучките! Това са единствените жени, които никога няма да те изморят в преследването. Раждането на подобна порода жени не е случайно. Това са всички мили създания, които са попаднали на грешния футболист-хулиган или лошото момче, което винаги свършва на грешното място. Поредицата от неприятни събития превръща всяко нормално барби в истинската кучка, която става цел на средностатистическия мъж.

 

Знаеш, че винаги сме били известни като женомразците, хората без никакво разбиране и според приятелката ти – онези говеда, които изобщо не трябва да четеш, защото са тотални лузъри и ще умрат сами. Знаем, че има част от аудиторията, която просто ще ни пази в тайна, но не сме виновни, че трябва да кажем истината. Казваме я – всеки мъж трябва да има поне една кучка в списъка с жени, преди да може да се хвали с титлата си. Ето ти ред причини, за които трябва да обичаш този вид дами. 

1. Красиви са

Не говорим за визията. Всяка жена е красива, но просто не е намерила правилния мъж, който да я оценява. Това прозвуча кифленско, но е факт. Всички обичаме определен тип жени, а останалото е въпрос на време. Кучката е известна с това, че не прави абсолютно никакви стойки и зад перверзното подсъзнание се крие достатъчно красива душа, която може да ти прави японско цунами на Фукушимата по всяко време! 

2. Оправят се сами

Мъжът е известен с това, че заема работната позиция на Батман в семейството. Ти трябва да осигуряваш къщата и да се бориш с лошите (куртоазия към спиндермаан). Това няма да ти се наложи с нея.  Оправни са и никога няма да поискат помощ от теб. Това са онези жени, които не вярват на Наталия Кобилкина, те просто застават до теб и спират да мрънкат.

3. Никога не можеш да ги имаш

Просто не са създадени за връзки. В горните редове ти написахме, че породата от тези е рядка, красива и много ценна, но не си прави илюзиите, че ще остане за дълго време при теб. Причината е, че тези просто не могат да приемат мисълта, че може да зависят от някой друг. И дори и да те обичат, те си тръгват. 

4. Играта

Всяка игра има правила – при жените няма такива. Понякога ще бъдеш удовлетворен от това, че вадиш точните карти и подходи в играта на характерите. Вербалната победа с думи и жестове е нещо изключително приятно, удовлетворяващо и носещо достатъчно адреналин в системата. Сам се досещаш, че всичко това идва само и единствено от този вид жени. И ако си мислиш, че ги познаваш – всяка една има уникален почерк (като снежинките – няма две еднакви)!

5. Ще ги обичаш и ще ги мразиш

Само скърцащото колело се смазва, а това означава,че кучките знаят как да скърцат, за да получат това, откоето имат нужда. Затова не трябва да се учудваш, когато видиш 6-ца до мъж 12-ка (знаеш класификацията на Барни). Обичаш ги заради визията и начина, по-който могат да привлекат вниманието към себе си: без викане, без излишни жестове, а само с най-добрите и изкусни методи. Ще ги мразиш за това, че в един момент ще бъдеш нищожеството, което ги занимава с глупости и въпреки това ще искаш да ги имаш. 

Само да подскажем, че има голяма разлика между кучката и същата с „Р“.