Тв водеща приемаше всяка покана за среща 3 месеца, резултатите шашкат

Да се запознаете със сродната си душа хич не е лесно. 30-годишната британка Еми е решила да направи това по наистина рискован начин и да сподели резултатите с всички, пише jenata.blitz.bg.

Тя е телевизионна водеща, писателка и самотна майка. Била е омъжена само за няколко месеца, а след това бракът й просто се разпаднал.

Еми обаче не загубила вяра, а решила да предприеме необичаен експеримент. В продължение на три месеца тя щяла да се среща с всеки, от който получи покана.

Първата среща не била от най-успешните. Еми излязла с мъж, чиито панталони непрестанно падали. Той не спирал да говори за двата си неуспешни брака, а това хич не впечатлило британката. Комуникацията просто куцала.

Сред претендентите за сърцето на блондинката бил и доста по-възрастен от нея мъж, женен и бивш комик.

„Обикновено отказвам на мъже, които могат да ми бъдат дядовци, но не и този път. Спомням си как Клайв призна, че вече му е твърде късно за деца. Той щял да умре, когато те били максимум на 10 години”, коментира Еми.

торият месец също е бил изпълнен с изненади. Тя дори си откраднала една бурна нощ с бившия.

През третия месец проблеснал лъч надежда, но и тези отношения с пореден бивш комик завършили катастрофално, защото не харесвал как Еми готви.

„Той погледна пържолата си и ме попита дали мога да я доизпека, защото е сурова. Аз изпаднах в паника, хукнах към кухнята, а кучето се качи на масата и започна да яде от чиниите”, спомня си тв водещата.

За 3 месеца Еми има 22 срещи, които според нея са по-скоро забавен опит. Тя не успя да намери сродната си душа, но дори не се е отчаяла. Готова е да опита отново късмета си и този път без експерименти.