Кои жени се уреждат най-лесно?

Кои жени се уреждат най-лесно?

Замислихме се (успяхме въпреки коварния хроничен махмурлук) за идиотския факт, че има мацки, които винаги успяват да се уредят със секс. И се оказва, че причините не са само във външния вид! Чети надолу!

Моделка

Ми, бате, какво да ти кажем – моделките са си моделки. Имаме един приятел, който казва, че моделките може и да си лягат с чичковци и футболистчета заради кинтите и модата, ама понякога и на нормалните дришльовци като нас им се отварят парашутите. Има го и важният факт: всички си казват „Тая е суперяка, прекалено добра е за мен!“ и никой не й се пробва освен въпросните чичко-паричковци.

А и тя иска някой достоен млад пич да й тегли една… блага дума! Сигурното е, че с такава визия винаги ще си намери някого.

Сладка

Тя не изглежда като за корица на модно списание, но е ужасно чаровна, а това винаги работи. Просто Има чудна усмивка, хубаво телце и не те дразни практически с нищо. Има такива жени в почти всяка по-голяма компания. Докато големите к*ротрошачки уж много вилнеят, след 18-е общи напивания се оказва, че именно сладката мацка е овършала най-много житни класове.

На правилното място

Рап, хип-хоп, басите гърмят, а мацката се размотва наоколо с развлечени милитъри гащи + огромен суечър. Освен това е сладка и си танцува с очевиден кеф. Е, няма как да не си намери бройката, сещаш се. Просто е част от въпросната субкултура и това моментално я превръща в гадже-мечта. Това, естествено, важи и за дългокоса рокаджийка с кожен панталон или дама с елегантна вечерна рокля на съответните места.

Умна

Няма да спрем да повтаряме, че ужасно много умни жени успяват да се уредят, защото наистина знаят кога и какво да кажат, как да постъпят, как да реагират на чуждо действие и т.н. А когато жената е и красива става сложно – както пише един роден автор: „Умните и красиви жени ме объркват – не знам дали да ги слушам, или да ги ч*кам!“.

Сестра

Каквото и да си говорим (Жоре, надяваме се да не четеш това…), сестричките на най-популярните пичове го отнасят стабилно. Тя е от онези женки, които не искат да стоят в сянката на брат си и затова винаги са на МАХ – в пиенето, танците, флиртовете, всякакви експерименти… Сещаш се. Един-двама ще я отрежат директно, защото ще имат страх от въпросния брат, ама все някой 100% ще върже. И така всяка вечер.

Стилна

Тя не е „първа хубост“ (както казват бабките), обаче има идеален стил. Не е задължително да е с перфектна прическа и дрешките й да са на най-елитни марки. Достатъчно е добре да знае кое и как й стои, да е избрала правилната комбинация от модел, цвят и съчетание, за да изглежда наистина яка. Ние не разбираме от облекло, фризури и грим, обаче точно тази мацка, която се е постарала (не прекалено!) и й личи, няма как да си тръгне сама.

Пияна

Няма да се лъжем – има една категория жени, която просто трябва да бъдат дебнати кога надигат чашката. Това директно променя социалния им статус и ги прави центъра на купона. Още повече, доста мъже искат да проникнат в техните центрове! Както казва един приятел: „Само да не е грозна или дебела!“ – всичко останало се приема.