Жената в цикъл

Жената в цикъл

Природата може да създава и грешки. Месечният цикъл е една огромна грешка и може да ти коства много нерви и пари или и двете. Знаеш, че това е неизбежно събитие и ще се сблъскаш с всички нейни персони, защото шизофренията не прощава на никоя. В такива тежки моменти се опитваш да откриеш причината за страданието и знаеш, че за всичко си виновен ти! Няма значение, какво си направил, за да облекчиш нейното страдание, ти си виновен и това е!

Код „Червено“ означава, че ще трябва да изчезнеш в друга галактика, за да може да ти се размине или да изчезнеш от нейния хищен поглед.

В такива моменти осъзнаваш, че жената е като пиранята – откача, когато види кръв! Не знаем защо е така и не намираме логика. Някои неща си остават неразгадани, а търсенето на отговор е като да се опитваш да обясниш на твоята какво е направил Хусерл, за да се изправи срещу европейската криза на науката. Приготвили сме ти цял график със занимания, за да се справиш с тази нечестна борба.

1. Работа

Не, бе, няма да работиш, спокойно! Просто си измисли оправдание с работата. Сега е моментът да спиш в офиса, защото се бориш за голямото повишение и искаш да изпъкнеш пред шефовете. Тя няма да разбере, че се опитваш да подобриш рекорда си на Angry Birds или съвсем случайно цъкаш C.S и не искаш да бъдеш занимаван с други глупости. Можеш да й кажеш, че имаш инспекция и няма да говориш по телефона, защото ще те гледат лошо, а и искаш да спечелиш позицията, за да можеш да я заведеш на мечтаната почивка до 7-мия баир на Витоша и там съвсем случайно да изчезне безкрайно! С това ще си осигуриш една спокойна седмица, а после ще имаш и настроение за секс.

2. Ремонти

Точно тази седмица трябва да закараш колата на основен ремонт, преглед и задължително да смениш течността на чистачките, защото е много мръсна работа и отнема много време, а като стане по-студено няма да ти се занимава. Ако разбира от коли, обясни й, че искаш да провериш инжекциона/карбуратора, защото е започнал да гори много и там свършват всички нейни роптежи. Имаме един колега, който редовно ходи до сервиза, за да изпие едно кафе с колегите, а й колата издава странни шумове, когато се вози с жена си. Тази операция ще се случва вечер, понеже си на работа и нямаш време за друго.

3. Почивка

Разбира се, че с нея, защото искаш да имаш нормален слух, нали? Най-добре е да поканиш и компанията, но не забравяй, че трябва да вземеш и побеснялата/милата/тъжната/депресираната и другите а.к.а твоята ранена приятелка. Най-често избираш някоя хубава планинска хижа, където имат здрави вериги и е много студено. Ти ходиш за риба или на лов с аверите, а тя седи и мрази целия свят, но оценява това, че си я помъкнал по диреците, ‘щото я обичаш, а това е най-важното за нея. Знаем, че ще я обичаш малко по-късно в близките няколко дни, но няма да издребняваме. Ще прекараш добре и няма да бъдеш в нейното обкръжение, много.

4. Грижи

Вчера ти се обади онази баба, която спечели 7 пъти 6-цата от тотото. Съвсем случайно се е разболяла и трябва да я видиш. Твоята не трябва да роптае, защото ще може да си купи цяла плантация с трици, овес, ориз, жито и други култури. Не можеш да я вземеш, защото сега е размножителния период на блатната листна въшка, а тя е алергична и не искаш да се разболее, щото ти е много скъпа и не искаш да я мъчиш на този дълъг път. Няма да е никак зле да се видиш със старците и да отпуснеш за няколко дни, а като се върнеш ще имаш разгонена кошута, която смята, че си грижовен и един ден ще се грижиш за нея, ама друг път.

5. Чистка

Знаеш ли, че скоро не си чистил тавана, мазето, гаража и другите места, в които тя никога не влиза, ‘щото може да има различни дребни твари. Ние сме превърнали тези пространства в бункер, който да те приютява в мрачните дни. Ти се измъкваш под предлог, че ще чистиш, а тя никога няма да те посети и от мързел и от болка. В такива моменти си благодарен, че си запазил старата SEGA и сега можеш да преживееш доброто старо време с Mortal Kombat Ultimate. При напускане на крепостта ти препоръчваме да се оплескаш здравата, за да си помисли, че наистина си свършил много работа.

6. Кооперативка

Случва се по-рядко, но не е изключено! Най-накрая твоята изгора е синхронизирала злото с женската аудитория на братлетата. Сега е моментът да инвестирате цифри в повече болкоуспокояващи и приспивателни и да захраните ревящите гърла. В момента, в който заспят ще можете да си организирате футболно първенство, пейнтбол битка и много други занимания за мултиплеър, с които да забравите всички проблеми, а ако не сте много спортни натури, тогава ще се социализирате в бара, където всички проблеми се стопяват като с магическа пръчка а.к.а. алкохол.

7. Алтернатива

Малко са жените, които успяват да извлекат най-много от експлозията с хормони. Щастливците се броят на пръсти, но сме чували за жени, които са готови да преоткрият алтернативния секс, защото не могат да се лишат от безценния ти стик на удоволствията. Ако си случил на такава, честито и да си вземеш повече лубрикант, но в противен случай сме сигурни, че ще усъвършенстваш свещеното движение с китката. Скоро няма да свалиш очилата, гаранция!