Подготовка за сезона

Подготовка за сезона

Знаем, че се възхищаваш на чичо Чарли, Мууди, Стинсън. Триото е известно с майсторски похвати за забиване, но не трябва да забравяме, че и тримата разполагат с нещо, което липсва на повечето хора, за да успеят да минат през сърцето и гащичките на всяка спортна гърла – пари! Сексуалният контакт е гарантиран при тях, защото знаеш, че всичко става идеално в компанията на Алеко, Пенчо, Берон и другите добри приятели в джоба. Знаеш, че златотърсачките ще вземат всичко, но има и жени, които свързват силата на един мъж с дебелината на портфейла. Екипът на Men.

bg е в това състояние само един ден и след това сме принудени да сложим шапката пред офиса.

Календарът продължава да подсказва, че съвсем скоро ще можем да се радваме на изваяни дълги крака в къси поли и огромни деколтета, които ще се пръснат. Радостта е огромна и е време да осъзнаеш, че това лято трябва да бъдеш готов за всички палава женски хормони, които се движат по-бързо от Спийди Гонзалес на магистралата.

Препоръчваме няколко бързи съвета за всички, които искат да започнат новия сезон с благословия от дългокрака женска.

1. Уверен

Запомни от нас, че хората, които обичат да предвиждат всеки ход и всяко действие на женската, ще предвидят и безкрайния ръкоблудствен маратон. В тази игра печелят смелите и безразсъдни хора. Красивите жени са самотни и отегчени от идиотите. Вече е достатъчно да си усмихнат и дружелюбен. Няма никакъв смисъл да се вълнуваш от мнението на жените. Всички знаят, че те ще бъдат употребени във всеки смисъл на думата. Ще ти остане само хубавият спомен и домашното порно, което записа на телефона. Абсолютно достатъчно е.

2. Безкомпромисен

Жените са мързеливи. Те обичат вниманието и ухажването, но имат страхотни болки в кръста, когато говорим за навеждане и сваляне на последната защита а.к.а. дантеленото бельо. В такива моменти трябва да бъдеш повече от железен. Ако попаднеш в приятелската зона, прекратяваш всички контакти. Приключваш с милите жестове и комплименти, когато започне да говори за други мъже и т.н. Ти си човекът с топките и трябва да отстояваш позицията си, ако искаш да получиш нещо повече от заблудената овца. Ако трябва, бъди по-груб, но винаги различен, когато говорим за конкуренцията.

3. Парламентьор

Едно много полезно качество, когато става въпрос за контакт с жена. Най-добрият ти партньор в тази игра е упоритостта. Можеш да пропуснеш всички разговори, които започват с „Искаш ли…?“, „Какво ще кажеш за…?“ и всякакви други въпроси. Винаги предлагай готово решение, за да установиш реда в отношенията. От сътворяването на жената си свидетел на факта, че тя обича да бъде командвана и продължава да живее с илюзията за свобода. Можеш да проследиш тази традиция в семейното родословие, където жената получава абсолютно елементарни задачи, които може да изпълни и после си мисли, че е хванала Моисей за пискюлите!

4. Контактът

Тук отделяме мъжете от момчетата! Жената се опитва да те фокусира в сексапилно дупе и огромен балкон с перфектен изглед. В това отношение трябва да правиш само едно – гледай я право в очите. И не спирай да се усмихваш. Симулацията на интерес към нейните глупости е умение, което се развива с много практика. Ако ти е скучно, мисли си за онзи приятен момент, в който ще я накараш да изразява себе си с гласни букви!

5. Спамърът

Всичко минава перфектно след първата вечер и ти веднага решаваш, че трябва да я добавиш във фейсбук, да я следваш в туитър, да й пишеш 15 смс-а, докато е във входа и да покажеш, че имаш роднинска връзка с Чикатило. Златно правило: никога не се обаждай първи! Обаждането ще покаже, че си отчаян, а с това губиш всички привилегии. Контактувай с нея, когато ти се обади, за да не живее с илюзията, че е единствена. Работи всеки път!

6. Твоята роля в твоя филм

Светът познава известните лица и техните невероятни цитати. Разликата между тях и теб е, че те са говорили точно това, което мислят. Спри да подражаваш на някой и бъди себе си, защото никой не е виждал твоя филм. Избягвай мнението на хора, за които не ти пука. Вдигай ципа и отивай на лов.

 

Адресът на редакцията е известен, ако имаш желание за изказване на благодарности.

Бонус от нас!