За трети път забременях от баща си, след като майка ми го остави да ме изнасилва

Дъщеря разказа за ужасяващите си преживявания, когато е била съвсем малко дете. Тя била едва на десет години, когато вторият й баща започнал да я изнасилва.

През следващите годиин дори успял да я забремени три пъти.Рошел Грей, която вече е на 28 години, била на десет, когато 44-годишният Аноки Андрюс я изнасилил за първи път.

  Младата жена разказва, че се оплакала на майка си и потърсила помощ от нея. Но тя само й се подиграла и дори скрила случващото се от властите.

Вместо да прекрати тормоза, майката нарекла дъщеря си лъжкиня, която търси внимание.  Тази година Аноки Андрюс е осъден за изнасилване и поредица от сексуални престъпления на 20 години, а майката – Мери е получила пет години за жестокост към децата. Независимо от присъдите младата жена признава, че все още живее в кошмар.

„Никога няма да превъзмогна предателството от майка си и как ме предаде на това чудовище. Сега искам и други като мен да знаят, че и те могат да получат правосъдие“, твърди Рошел.

Майката на Рошел започва да се среща с Андрюс през 2000 г. и в началото всичко сякаш е наред. Но само пет месеца по-късно – след като двойката се сгодява, Андрюс малтретира Рошел за първи път, докато гледат телевизия заедно. Рошел си спомня:

„Един ден той влезе в стаята ми, съблече се гол и ме изнасили. Исках да крещя за помощ, но се уплаших от това, което ще ми се случи!“  От този момент нататък Андрюс изнасилва Рошел четири пъти седмично, докато на 12 тя не забременява.  Рошел продължава да крие от майка си от страх. Казва й, че таткото е момче от училището й и прави аборт в клиника.

Само две години по-късно тя е отново бременна. Този път Рошел решава да си признае всичко и разказва истината на майка си. Но не получава подкрепата, която очаква.  „Нарече ме лъжкиня, каза, че търся внимание, сърцето ми беше разбито, разплаках се, молех я за ми повярва, но тя ми се подиграваше. Следващата седмица мама ме закара в болницата за поредния аборт. Там ме принуди да лъжа и да им кажа, че е бебето е от моето гадже.“ „Бях отвратена.Тя знаеше, че съм изнасилена, но не се интересуваше.“ Кошмарът продължава. Андрюс изнасилва момичето почти всяка нощ, докато майка й лежи будна в съседната стая.

Дори когато Рошел забременява за трети път, Мери-Луиза плаща за частен аборт и използва собственото си име във формулярите, за да не предизвика подозрения.

Когато Рошел навършва 17 години, успява да се измъкне. Тогава разказва на приятеля си Даниел за годините на ужасяващо насилие, което е преживяла от втория си баща.  Заедно с близките си той я убеждава да отиде и да разкаже всичко в полицията и така се стига до разплитане на извращенията.