Булка-културистка взриви мрежата със снимките си в сватбената рокля – харесва ли ви? (Снимки):

Габриел Лемос Гарсия е една от най-силните жени на планетата, деветкратнa шампионка по джиу-джицу. Габи се венча за любимия си на красива церемония, на която изглеждаше впечатляващо в булчинската си рокля .

Нейната история е поредното доказателство за това, че любовта не познава граници.

Габи Гарсия шампион

33-годишната спортистка срещнала своята сродна душа, треньора Бруно Алмейда, на една от тренировките и двамата веднага се влюбили.

След две години заедно те решили да узаконят отношенията си.

културистка-булка

Двойката, без да се притеснява от нестандартния външен вид , отиде до олтара. Журналистите веднага заобиколиха булката и младоженеца, който е малко по-дребен от мощната си невеста. Новината за сватбата им веднага се разпространи из интернет, а Габриел беше провъзгласена за най-мускулестата булка.

Габи Гарсия

Габриел стана известна в родния си край заради постиженията си като борец, но несъмнено бракът ѝ даде много по-голяма популярност, тъй като рядко се вижда бяла рокля да бъде облечена не от нежно и миниатюрно момиче, а от цяла „планина от мускули“. Височината на булката е около 1,90 метра а теглото ѝ е около 93 килограма.

културистка сватба

Напук на общественото мнение за външния им вид, всяка снимка показва, че влюбените Габриел и Бруно наистина се радват взаимно по време на церемонията. Младоженецът изобщо не се притеснява, че съпругата му е по-висока и по-едра от него. В крайна сметка главното е, че се обичат.

мускулеста булка

Историята на Габриела и Бруно доказва, че силата на любовта надхвърля онова, което човек може да си представи. Тези влюбени успяха да отхвърлят всички стереотипи на обществото и да преодолеят всички препятствия по пътя си. За тях няма значение какво мислят другите.

Габи Гарсия

Потребителите в социалните мрежи, разбира се, подкрепиха двойката и ѝ пожелаха щастие. Основното в семейството е любовта и разбирането и точно това пожелават техните абонати на младите. Сватбата им беше много нежна и красива. Булката сияеше от щастие, а усмивката не слизаше от лицето ѝ.

Тя е намерила щастието, а любовта нахлула в живота ѝ неочаквано и обединява сърцата на двамата влюбени завинаги. Феновете на двойката продължават да пожелават на младоженците всичко най-добро и се надяват, че любовта между тях никога няма да избледнее.