Скандална новина! Фреди Меркюри и принцеса Даяна са били заедно в

„Казват, че Фреди Меркюри, който бил приятел с принцеса Даяна, веднъж лично я дегизирал като мъж и я завел в гей бар, за да могат да се забавляват. Може би това е просто легенда, но звучи доста правдоподобно“. Това споделя актьорът Рами Малек, изиграл легендарния рокаджия в биографичния филм „Бохемска рапсодия“, пише блиц.

Думите на Малек бяха припомнени от световните агенции по случай рождения ден на певеца.

Ако той беше жив преди дни той щеше да навърши 73 години. Топлите отношения на Фреди и лейди Даяна не са тайна за обществеността, а тази история е описана подробно в мемоарите на британската актриса и комик Клео Рокос, които бяха публикувани още през 2013 година. В книгата си тя разказва за тази паметна нощ, припомня dariknews.bg.

„Даяна беше много депресирана. Тогава Фреди й каза: „Хайде, нека се забавляваме!“. След като я изучихме внимателно в тъмното, решихме, че най-известното лице в света може да мине за ексцентрично облечен гей…

Дадохме й маскировъчно яке, бейзболна шапка и слънчеви очила. Бутахме се един в друг като палави студенти. Даяна и Фреди се кикотеха. Принцесата пи бяло вино и бира. Направихме го“, разказва актрисата.

Тя твърди, че компанията останала в бара само 20 минути, защото самият Фреди Меркюри привлякъл твърде много внимание.