Ахилесовите й точки

Ахилесовите й точки

В последно време се оплакваме от липса на женско внимание. Предполагаме, че „червената“ седмица е онзи фактор, който оказва влияние във взаимоотношенията ни, а и започна да ни липсва мусаката. Ще ти покажем едни нестандартни точки, на които да обърнеш внимание, когато искаш да излезеш с момчетата на мач, а твоята любимка е намразила целия свят. Натисни тайните копчета на дистанционното, за да чуеш мечтаното „Да“.

Дланите

Най-чувствителното място в човешкото тяло (в това число и женското). Дланите са снабдени с много нервни клетки, които регистрират допирът до себе си. Тайната на цялото занимание е, да погалиш ръцете й по онези малки линии, които според гледачките са „линиите на живота“. Покажи й, че ти пука, а и изглеждаш много по-внимателен, когато направиш този жест по време на разходка. Чували сме, че с усмивка и ръка на правилното място се е създал горският секс.

Кръстът

Много често сме забелязвали, че тази част от тялото ревнува, защото всички ръце се спускат към колежката на долния етаж. Истината е, че джентълмените опъват долните й бузки, когато са насаме, а не пред целия град или огромна аудитория, която да се подхилква с тъпа усмивка, ‘щото си решил да покажеш собственост. Прокарвай пръстите си по гръбнака й, за да стимулираш всеки мускул от хубавото й телце..

Ставите на челюстите

Знаеш, че са свързани с оралните изпълнения, а тя ги владее до съвършенство. Един приятен масаж с правилните движения и нежност (задължителна е) ще я превърне в съвсем друг човек, който ще притежава мил характер и е готов на всичко за теб. Използвай бавни и кръгови движения, а можеш да я изненадаш в гръб. Използвай тази атака в краен случай, защото може да свикне и да злоупотреби със служебното си положение.

Зад колената

Странно, но кожата зад коляното е тънка, а нервните клетки са много близо до повърхността. Може да я погъделичкаш. Майсторът използва правилните движения и превръща кикотенето в невероятен масаж с дълги гласни звуци, които издава твоята мила половинка. Препоръчваме ти да приложиш тази хватка, когато започне да заспива, а ти бързаш за мъжката вечер в бара.

Стъпалата

Визираме чистите стъпала! Има жени, които казват, че не одобряват докосванията в тази част на тялото. Това означава, че въпросната е попаднала на некадърен човечец с кашкавалени пръсти. Там можеш да понатиснеш, но не бъди груб. Използвай цели длани, защото масажът с пръстите е разсмиваш и тя ще има чувството, че използваш пирони!

Тазът

Пипаш единствено и само там, защото много често си отпускаш ръката. Тазът е най-интимното място, което можеш да галиш на публично място, а ако знаеш как се докосва бомбата със закъснител, ще си нейн господар. Придържай я с цяла длан, която да е прилепнала по нейната красива извивка. Ще можеш да я държиш и по-близко до себе си, а тя знае, че е искала точно такава ласка.
 

Всички заедно

Предполагаме, че си замислил нещо много голямо и ще го получиш, ако си направил цялата серия от леки масажи. Може да не стане веднага, но добрата тренировка и упорство ще ти помогне. С времето ще се разминеш й с убийство.