Плешивите мъже са по-атрактивни за женското съсловие

Плешивите мъже са по-атрактивни за женското съсловие

Ако страдате по своята коса и смятате, че гелосаната прическа е източник на вашите най-големи неволи, прекратете мъките моментално. Ново изследване на Business Inseder доказва, че плешивите мъже са много по-доминантни, силни и дори по-високи от хората с индиански прически (в последно време виждаме много вождове). За откриването на точен резултат, учените са използвали завидно количество дами, които да оценяват плешиви мъже и такива с коса, след това започнали да им показват снимката на мъже, но втората снимка била на същия мъж, но с премахната дигитално коса.

В третата част от експеримента, хората трябвало да прочетат идентично резюме на трима мъже – с коса, изтънена коса и с обръсната глава.

Дамите трябвало да оценят нивото на доминация спрямо визията, както и привличащият фактор. Няма нужда споменаваме кой точно е победител в това състезание. Нашата най-голяма препоръка за всеки читател, който все още се опитва да направи ефектна прическа с 3 косъма, е просто да се откаже от тази игра и да използва машинката.

Да лъснете кубето е нещо, което ще ви позволи да се насладите на прохлада през лятото, повече женско внимание (няма жена, която да не иска да ви потърка главичката (горната) за късмет) и ще спестите милиони за различните козметични продукти. В зората на битката с косопада, установихме, че от залесяващия шампоан може да ти порасне повече коса на задника, но не и върху главата – тъжно, ама… Освен това не трябва да забравяме, че щом Брус Уилис, Вин Дизел и Самюел Джаксън могат да се справят с тази визия, ти също имаш всички шансове.