Когато жените излизат с приятелки

Когато жените излизат с приятелки

Във всяка връзка ще срещнеш откачените приятели на гаджето. Няма нищо лошо, защото понякога се откриват и невероятни човечета, но в повечето случаи се запознаваш с катилите, които са искали да бъдат с девойката! После идва и онзи момент, в който ще бъдеш тестван за доверието в нежната половина. Всички знаем, че никога не си вярвал на жена, но трябва да бъдеш кораво човече и да не се подаваш на манипулации. Ще ти покажем целия график на обикновената кифла, за да знаеш, че няма нищо страшно и спокойно можеш да се отдадеш на по-доброто занимание – пиенето! Препоръчваме да си останеш у дома, защото ти гарантираме, че няма да останеш щастлив от обкръжение с много жени! Гарантираме, че ще умреш от скука, когато се заговори за маникюр и други подобни!

Какво прави жената, когато излезе с приятелки и се опитва да те дразни? Разбери в следващите редове!

8:00
Твоята изгора намира останалите змии и се настаняват в приятно заведение, където ще могат да подложат, преди да си говорят с чичо Джак, Джони и Джим! Евентуално ще изпият едно мартини със зелената салата от кълнове, трички, боб и леща.

Ще се смеят една на друга, защото са „твърди“ жени и излизат без ремаркетата си!

9:00
Започват леки притеснения около дрехите, които са избрани. Жената разбира, че я гледат само загорели чичковци и се опитва да свали полата с няколко сантиметра. Високите токчета са неудобни и я принуждават да върви като Валентина Терешкова.

9:10
Копелето у дома не е писало смс! Тя е разочарована от теб и потвърждава теорията си, че изобщо не ти пука за нея! Време е да стане мръсно и перверзно човече!

9:30
Поръчва си още едно мартини, за да може да купонясва стабилно и продължава същото злобно хилене!

10:00
Решава, че ще флашне сервитьорът, който мрази живота си и гледа тях и телевизора с чалга, където се вихрят други турбофолк тупалки!



10:30
Жените откриват най-близкия клуб, защото са „пияни“ и все още не искат да се предадат! Отново идва онова притеснение за сексуалните труженички.

10:50
Женската групичка започва да се самонадъхва за теглото си. Истината е, че танцьорката е солета, която един ден ще напълнее. Вълчиците са фиданки и нямат равни! Нищо, че едната стои на два стола!

11:20
Откриват мъже на средна възраст, които все още не знаят какво правят в клуба. Жените започват да се хилят на висок глас, за да се уредят с едно голямо на аванта. Социалният експеримент е приключен и те се връщат обратно на бара.

11:45
Гадината у дома продължава да не пише! Той не я заслужава! Личи си, че нямат никакво бъдеще заедно!

12:00
От всичкото друсане се ражда едно притеснение – сутиенът! Бърза почивка до тоалетната, където се срещат хора, които се борят с демографския въпрос! Силиконовите презрамки са на място, което означава, че може да се завърне на фронта!

12:15
Ще потанцува още малко, докато приятелките и се пръсват по различни маси. След всичкото друсане се досеща, че е останала сама, няколко приятелки са си тръгнали, а най-дебелата е намерила човек, на който иска да му извади сливиците!

 

12:30
Жената страда от липса на внимание. Започва да се притеснява за красотата си и показва част от телефонната си шайбичка, за да хване погледите на загорели и пъпчиви ученици, които са навършили 18 години!

01:00
Приема питието на отчаяно пияна джибра, която има нужда от секс! Жената пресушава чашата и му казва, че има приятел. Пичът е високо на черешата и изобщо не разбира и думичка. Изчезва като нинджа в тълпата!

01:30
Проверява телефона и вижда, че няма смс от гаджето! Пише нов смс „Един поиска да излезем. Какво ще кажеш?“. Нищо няма да кажеш, защото вече си заспал и изобщо не те вълнува локацията й!

2:00
Отказва се да търси приятелките си. Сигурна е, че дебелата е в тоалетната и взима най-доброто от нещастника! Време е за още едно голямо!



2:30
Продължава да се чуди на хората. Изглежда толкова добре, а никой не я покани да танцува. Освен това искаше да пофлиртува и показа част от гърдата си, но без успех!

2:45
Пиян човек се доближава до нея, за да я помоли да му пази уискито, че неговата маса е празна!

3:00
Падението е тотално и иска да се прибере по-бързо у дома. Вика такси и успява да спечели загорелия шофьор, който цяла вечер се опитва да откъсне поглед от късите поли. Знаем, че твоята няма да му остави бакшиш, защото е истински дърт перверзник!

3:30
Прибира се у дома, за да те намери на дивана в компанията на няколко красиви и вече празни бирени бутилки. Ще ти каже, че всичко е било много готино и ще отиде да спи.

Препоръчваме да не се ебаваш с нея, защото е раздразнителна и опасна!