Автомобилите за бягство

Автомобилите за бягство

Ако си планирал невероятния обир, опасната операция, отвличане и други интересни занимания за уикенда, тогава ще ти трябва возило, с което да си обереш крушите бързо. Имаме няколко предложения за теб, ако обещаеш, че ще ги върнеш без драскотина.

1974 Dodge Monaco
Едни момчета я караха, но после се оплакаха, че е полицейска. Достатъчно мощна е, за да надбяга полицейската патрулка и ще пускаш светлините, когато си в задръстване.



1967 Shelby Mustang GT 500 „Eleanor“
Еднорогът на Мемфис е перфектен за всяка задача. Има впечатляващ звук и е невероятно красиво возило, а с нитрото ще можеш да надбягваш перничаните. Малко е ударена, но ще си я поправиш.

Lexus 2054
Може да сме ти дотегнали с американските мускули и сега ще се реваншираме с един Lexus. Шофиран е малко от Том Круз и се оказа най-бързото возило, което можеше да открие във времето на нужда. Препоръчваме ти я, ако си фен на японските автомобили.
 

1970 Dodge Challenger
Предишният собственик не успя да си свърши работата, но чухме, че е добра за бягство. Предупреждаваме, че не е ефективна срещу багери и други тежки предмети, но във всяко друго отношение е перфектна.
 

1966 Ford Thunderbird
Кабриолетът ще ти помогне да усетиш вятъра в ушите, когато бягаш през пустинята, а и ще хванеш малко тен. Натискай педала и се радвай на пътя, а после можеш да го пробваш и за самолет.

1968 MINI
Преуспява в различни афери, предимно италиански. Понякога е много по-добре, когато използваш малко и практично возило, с което да се слееш в тълпата, но не слагай газова уредба, моля!

Ferrari F40
Оказа се, че автомобилът не е Ferrari, а реплика, която е построена на платформата на Corvette. Това може само да те зарадва, защото вече имаме представители на Chevrolet в България и ще можеш да го ремонтираш по-лесно, когато се наложи да бягаш от лошите. Препоръчваме за гонки в пустинята.

Mercedes E500 1991
Бяхме забравили този немски красавец, който препускаше из френските улици. Старата ръбата форма и онова специфично ръмжене от V-8 двигател се помнят завинаги. Последните клиенти се оплакаха от липса на криле, но трябва да знаеш, че няма пълно щастие.

BMW 735iL 
Още един автомобил, който може да те отърве от фуражките. Единственият проблем е, че върви с досаден шофьор, който си измисля някакви глупави правила. Опитахме се да го изкараме от бавареца, но е залепен за волана и ще трябва да се возиш. Добър избор е и ще свърши работа, ако няма асансьор и не ти се върви пеш по стълбите, щото има добри амортисьори.