Изненада! Дуейн Джонсън – Скалата вдигна тайна сватба СНИМКИ

Бившата звезда от кеча и настоящ актьор Дуейн Джонсън – Скалата се ожени на тайна церемония за дългогодишната си партньорка Лорън Хашиън след 12 години заедно. 47-годишният актьор обяви щастливата новина чрез акаунта си в Instagram, като изненада феновете със зашеметяващи снимки на булката и младоженеца, позиращи пред живописен залез в Хавай.

Той написа: „Ние го направихме.

Двойката, която отглежда дъщерите си – тригодишната Жасмин и Тиана на 15 месеца, са заедно от 2007 г.

и трябваше да се оженят през пролетта на 2018 г., преди Лорън, на 34 години, да забременее с второто си дете.

Едната от фотографиите показва младоженците, позиращи до ръба на водата в Хавай, родното място на актьора, държейки се за ръце, докато празнуват.

Втората магическа снимка показва щастливата двойка, която се целува на фона на залеза, докато вятърът повдига воала на Лорън.

Милионите фенове се втурнаха да поздравят двойката за брака им, засипвайки ги с добри пожелания.

Както вече бе споменато, първоначално те трябваше да се оженят през пролетта на 2018 г., но отложиха сватбата, когато Лорън забременя с второто им дете. Обяснявайки защо са променили датата на церемонията, звездата от „Джуманджи“ каза, че красавицата не е искала да има „голям корем“ в своите сватбени снимки.

Дуейн Джонсън – Скалата, който е бивш шампион от Световната кеч федерация, също така е баща на 18-годишната Симоне, която е негова дъщеря от първия му брак с продуцентката Дани Гарсия.


Дуейн Джонсън – Скалата и първата му съпруга Дани Гарсия

Дуейн и настоящата му съпруга Лорън се срещнаха, докато той снимаше филма си „Игра по план“ в родния й град Бостън.