Какво иска жената от теб

Какво иска жената от теб

Жената е уникално същество. Можеш да я обичаш, можеш да я мразиш, но със сигурност не можеш без нея. Тя е създадена, за да е сигурно, че няма да умреш от щастие. От сътворението на света до сега, тя е причината за доста твои главоболия.

Първо издейства черен печат за райската градина, а след това започна да ходи в мола. Сам се досещаш, че жената не може да бъде задоволена само с пазаруване, следователно ще трябва да говорим и за сексуалното задоволяване. Какво точно искат жените? Анализът предстои в следващите редове.

 

1. Фигура

Жената може да е на 80 години, но ще продължава да гледа младите юнаци. Изключение правят прошарените колеги, които изглеждат доста тежко в обувките си (не визираме килограми), сети се за Клуни. Не трябва да бъдеш шишко, но не трябва да бъдеш и годзилата във фитнеса. Няма угода, нали? Перфектната мъжка фигура за жената се изразява в комбинацията между добре оформен и не толкова нацепен. Плочките са задължителни, но трябва да са добре оформени, а не толкова изпъкнали. Тези на Стейтъм са идеални за тях. 


2. Брадата

Жените не обичат да ги драскаш. Клеопатра може да е казала, че целувката без мустак, не е целувка, ама кралиците стават все по-малко. Кифлите, от друга страна, се множат като зайци. Невероятният факт е, че брадата трябва да е леко набола, това придава мъжество и кара милото да пуска ВиК-то, когато те види. Феновете на Робинзон Крузо ще трябва да търсят точната жена. Можеш да имаш по-гъста брада, но трябва да провериш дали няма да драска крехката кожа на милото. Аман от претенции…

 

3. Размерът

Той е много широко понятие! Може да бъде размерът на банковата сметка, размерът на возилото, които винаги отговарят на правилния размер. Не знаеш правилния размер? Жените никога няма да кажат в прав текст, че искат нещо подобно на кюнец от Golf 3, напротив, те винаги ще бъдат щастливи с твоя (поне ще се преструват), но истината е, че веднъж в живота ще искат да яхнат торнадото. Те са доста лакоми, следователно се надяваме, че някъде в родословието ще откриеш хипопотам. 

 

4. Свобода

Няма такова животно „обвързана жена“. Жената си остава преследвачка на погледи, усмивки и мъже. Нежният пол винаги е имал нужда от доказване и самоизтъкване. Те са готови да направят челна стойка пред теб, за да демонстрираш внимание. Преди време четохме един научен труд, в който се твърдеше, че всяка жена е проститутка. Някои проституират себе си за внимание, други за пари, а трети просто го могат. Обвързването налага някакви норми и следователно е пречка за жените. По тази причина, те искат своята свобода. Пристрастени са към нея до такава степен, че са готови да се разделят с теб, отколкото с нея. 

 

5. Еротиката

Не си мисли, че си единственият, който гледа розовите есенции. Жените също имат малки мръсни тайни, които може да споделят, ако си отвориш устата. Скучният секс в леглото е в следствие на тишината на масата. Тази точка се свързва с горната, но просто е от различно естество. Сексуалната свобода и споделянето на тези тайни ще спечели много точки в твоя полза. Дори и в тези разговори има увертюра, преди да дискутираш темата. 

 

6. Да бъдеш ревнив

Говорим за приятната доза ревност, а не за шпионинът от КГБ. Това чувство обикновено вдига цената и егото на твоята избрана, а няма нищо по-хубаво от начесването му. Отново насочено към вниманието, но все пак е факт. Покажеш ли да твоята половинка, че е ценна и не искаш да я губиш, значи си избрания.