Какво не трябва да казваш на жената, когато е в цикъл

Какво не трябва да казваш на жената, когато е в цикъл

Животът с половинката винаги ще бъде достатъчно интересен, за да ти е скучно. Най-интересните моменти идват с мръсното пране и изграждането на график за употреба на тоалетната. От опит знаем, че жената винаги има резервации към баня, в която е влизал мъж, нейното въоръжено око ще забележи жълти капки по чинията с размер от 1 микрон, а природният й Гайгеров брояч ще отчете веднага радиационния фон, който оставяш след вечер със салата от манастирски боб. Животът е нормален, докато календарът не съобщи, че червеният октомври наближава.

Този период на криза в отношенията е изключително деликатен и по-опасен от обезвреждането на ядрена бойна глава – една грешка и всичко отива по дяволите. Именно за такива моменти е добре да шлифоваш речника и да осигуриш примирието за следващата седмица. Запознай се със забранените теми, когато любимата се превърне в почитател на червената армия.

Това едра шарка ли е или си така всеки месец?

Дори и кървяща, жената може да нападне като прострелян и притиснат в ъгъла. Само най-смелите са готови да коментират външния вид и да заспят спокойно, без да осъзнават, че тя държи всички остри ножове. Нали знаеш, че кварталния касапин не е заловен? Лека нощ и дано успееш да чуеш „Добро утро“. 

Знам, че се преструваш и изобщо не те боли!

Някои жени наистина могат да симулират като Роналдо за дузпа, но основният процент винаги изпитва сериозни болки (поне така сме чували). Обвинението в симулация ще изсипе гнева на всички богове върху теб, гарантирайки, че в следващия месец няма да видиш секс, а ако е зима, тя ще спре да си бръсне краката, за да ти е още по-гадно! 

Как точно работи този тампон?

Приготви се за нейния смаян поглед, евентуално изчервяване и студеното рамо на хладилник „Мраз“. Разбира се, че знаеш как работи, но пък обясненията винаги са били интригуващи.

Може ли да заседне в теб?

Искаме само да отбележим, че жена прекара цели 10 години с вибратор в себе си, следователно е изключително възможно да се случи! Можеш да я довършиш и с „А засядало ли е някога в теб?“.

Синхронизираш ли се с останалите приятелки?

Феноменът е наблюдаван при женските вълци в глутницата, следователно е много възможно да се случи и в женската компания. Поне знаеш, че можеш да се обадиш на останалите, които няма да правят секс и да отидете за риба, докато жените оздравяват.

Поне не си бременна, този път наистина се притеснявах!

Барни се опитваше да наложи този, забранен за мъжете, празник. Всеки мъж е спокоен, когато стане ясно, че неговите плувци са били спрени от латексовата преграда на Durex или са плували в забранените места. Можеш да почерпиш останалите късметлии, защото казахме, че сексът ще е мираж! 

Има и положителна страна, мило, сега няма да използваме презервативи! 

Знаем, че си оптимист и винаги търсиш положителното във всяка ситуация, но цикилът е нещо като демонстрация на 7-те кръга на ада: смяна на настроения, тъпчене с храна, обвинения, съскане и в последните дни на мъчението се поражда и жестокото сексуално желание, което за пореден път доказва, че жената е мазохистка!

Знам какво ти е, един път се ударих в топките и ме боля цяла седмица!

Цикълът на жената е свещен и нямаш право дори да изразяваш симпатия. Мъжът трябва да се чувства виновен, защото неговите гениталии никога не пускат и капка кръв, освен ако не се обажда простата. Сравненията от този вид са вечни, след като си спомняме разликата между казармата и раждането като основна тема, когато идваха гостите, а ние минавахме прави под масата. Не говориш за болката и оставя Рамбо да кърви и да гледа с хладен поглед, сякаш всеки момент ще извади ножа и ще отвори няколко сънни артерии. 

Бившата ми не откачаше толкова много, какво ти става? 

Не знаем какво става на нея, но ти гарантираме, че на теб нищо няма да ти стане в следващите месеци. Задаването на този въпрос е като сцената от „Умирай трудно 3“ с расистка табела. Избягвай подобни сравнения.

Мама каза, че се преструваш, за да получиш повече внимание.

Как така си още жив? Един мъж е ревнуван истински само от една жена и това може да бъде майката, която в очите на бъдещата съпруга носи зловещото име „Свекърва“. Чували сме, че ако го повториш три пъти, асансьорите в блока ще се напълнят с кръв и ще те удавят, както беше в „Сиянието“ на Стивън Кинг.

Бонус:

Стига си вила така, плашиш кучето! 

Колко години трябва да минат, преди да изтече всичко? 

Да разбирам ли, че е като смяна на маслото?