Седмичен хороскоп за периода от 19 до 25 август-ВОДОЛЕЙ Стабилни и успешни, КОЗИРОГ Явен шанс за сполука

За Овните се очертават лични дилеми и делови успех, а напрежението на Телците не намалява. За Близнаците етапът е отличен, а Раците да са по-настойчиви. Лъвовете  са стабилни и действат смело, а Девите са се устремили към нови висини. Везните отдавна са доказали възможностите си, а сега само ги поддържат, а апелът към Скорпионите е да не занижават усилията си.

 Стрелците да не изпускат нервите си, а Козирозите явно притежават силен шанс за сполука. Водолеите действат успешно, а Рибите да се мобилизират за успеха си.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Делова сполука и лични проблеми

           Събитията около вас ще се развиват динамично и често в посока, независеща от вас.

Периодът говори за неудобства в личен план, засягащи в повечето случаи здравословното състояние на родените, а за някои предизвиква остри семейни разправии. Деловата ви изразност ще е значителна през седемдневието, а някои от Овните ще бъдат мотивирани за смяна на работата си. Петък е благоприятен за целите ви. Събота предоставя силен късмет, а неделя носи шанс за печалби. Без по-напрегнатия четвъртък, делниците са благодатни и успешни.  

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Напрежението продължава

             Съобразявайки се с чувствата и водени от разума си, ще следвате приоритетите си, отдавайки значение на всичко, което ви вълнува и желаете да постигнете. За доста Телци ситуацията продължава да е незавидна и доста напрегната, а това отеква негативно и върху здравословното състояние на мнозина. Предстоящият седмичен етап ще ви зарадва с добри възможности за възстановяване на личните и социалните позиции и ще ви разкрие нови възможности за реализация на целите. Пълноценният петък ще бъде последван от успешна събота, а неделя ще е слаба. Понеделник е успешен, а следващите дни носят промени.  

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Добра седмица

            За да оставате доволни от себе си и от другите трябва да се опитате да живеете в хармония със света около вас и грижите ще ви забравят. Въпреки че поради специфични причини сега темпото на Близнаците е по-слабо от друг път, което съвсем не означава изоставане, новото седемдневие изисква засилено внимание по всички въпроси, които представляват интерес за вас в настоящето и бъдещето. Петък е изключително успешен, а уикендът ще ви затрудни. Понеделник е слаб, а вторник е благоприятен. Следващите два дни преминават динамично и ще ви радват със сполучливо развитие.

 

Седмичен хороскоп РАК 

Проявете настойчивост

            Продължава успешният ви ход. Събитията ще ви направят щастливи, предвид предстоящите ви изяви. През новата седмица мнозина от представителите на Рак ще действат вероломно, за да реализират материалните или личните си цели. Такъв стил не е препоръчителен, защото ще ви създаде проблеми за близкото бъдеще, а сега ще ви донесе равни по количество придобивки и загуби. Действайте правомерно. Петък и уикендът ще са доста трудни. През следващите дни шансът ви за сполука съвсем не е слаб, но трябва да сте достатъчно активни и настойчиви.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Стабилни и успешни

           Добро начало на седмицата за семейни и домашни дела. С подхода си към вас близките ви ще ви настроят много позитивно към работата ви. В момента представителите на Лъв са истински стабилни и разполагат с чудесни възможности за осъществяване на лични, професионални и финансови цели. Притежавате силен късмет за реализация на цели в професионалния сектор. Разчитайте на него и няма да се окажете подведени. Петък предоставя шанс за финансов успех, а уикендът е труден. Следващите дни са успешни и разкриват добри условия за професионални и финансови постижения.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Към нови хоризонти

            През следващите дни бъдете по-внимателни към себе си, не си позволявайте излишна показност и неспособност да се владеете. Представителите на Дева са в преход към по-голяма самостоятелност, поради което новия седмичен период ще заеме важно място за по-значителната и независима изразност на родените в зодията. Този петък ще е твърде успешен и печеливш. Събота преминава спокойно, а неделя ще е трудна и напрегната. В понеделник не се предоверявайте! Възможна е измама! Вторник е с ярки възможности за успех. Сряда е напрегната, а четвъртък е начало на промени.     

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Доказани възможности

            Решително ще отхвърлите всичко, което ви затормозява и не ви носи очакваните резултати. Седмицата ще ви зарадва с признание за постиженията ви от хора, към чието мнение не сте безразлични. Безпорен факт е, че въпросната ситуация ще ви вдъхне още повече увереност в успеха по предстоящите дела и задачи. Периодът е доста хубав за реализация в деловата сфера, а сегашните ви успехи ще са достатъчно доказателство за бъдещите. Петък е печеливш. Събота също, но е по-напрегната. Неделя и понеделник са тежки. През делниците действайте активно.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Не занижавайте активността си

            Съсредоточете се върху текущите си задачи, защото от там ще дойдат приходите ви. Седемдневието започва добре – материална сполука, печалби, лична стабилност. В личен план определено може да се каже, че на мнозина им липсва стабилност, което при мнозина се свързва с бързи промени от външно естество. Разполагате с шанс за успешно провеждане на делови   преговори. Петък е печеливш, но уикендът ще е труден и неприятен. С изключение на много успешния вторник, за успеха ви в делниците следва да сте достатъчно активни.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Владейте се!

            Изпълнявайки смелите си решения, ще промените онези страни от живота си, които по някаква причина са ви потискали да се развивате. Седмичният етап е с много добри дадености за успех в деловата сфера и за реализация  на лични цели, но преобладаващият процент от родените в зодията са доста мрачни и често пъти сами пречат на сполучливата си изява. Не влизайте в кавги с висшестоящи. Стабилитетът ви не е изразителен – укрепете го! Петък и събота ще са успешни, но неделя е мъчителна.  Много напрегнат е понеделник, а вторник е хубав. Сряда и четвъртък са напрегнати и успешни.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Явен шанс за сполука

            Забравете за отминали събития, и насочете погледа си към проекти пряко свързани с професионалните и бизнес – интереси. Новата седмица се отличава с чудесни първоначални данни за реализация на деловите цели и намеренията за постигане на желаните позиции в бизнеса. По отношение на вторите процесът на това постижение няма да приключи с изминаването на седемдневието, но до два месеца ще има добриналични резултати. В петък осъществявате намеренията си. С изключение на успешната за парични печалби и контакти сряда, другите дни са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Стабилни и успешни

            С внимание ще се отнасяте към онези, които ви интересуват, и от които очаквате подкрепа. В момента Водолеите са истински стабилни, а факторите свързани с подобно твърдение засягат личната и професионалната им непоклатимост. За някои е належащо да поработят в емоционален план, където явно изостават с овладяването на нервите, но и с този пропуск ще се справите в близко бъдеще. Петък е хубав, но уикендът носи много напрежение. Понеделник носи промени, а вторник е доста успешен. Ярко успешни ще са и следващите два дни.

 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Мобилизирайте се

            На прага сте на важни решения за бъдещето си. Почти всички представители на Риби няма да са в обичайната си форма през седемдневния период, което се дължи предимно на лични проблеми. Като делова реализация едва ли ще възникнат ситуации, които биха намалили ползотворните ви възможности, но събитията в личния ви живот явно създават доста напрежение. Петък е успешен, а уикендът е нервен. Понеделник също носи много нерви, но следващите три дни ще ви радват с подобаваща сполука.