Как влизаш във форма за лятото?

Как влизаш във форма за лятото?

Попитахме читателя с главно „Ч“ как гълта шкембето и прибира паласките преди сезона на гларусите и виж какво ни отговори той (и ти, естествено):

Ограничих хляба

Едва 2,9 процента от българите са спрели да ядат хляб и тестени изделия, за да ъпгрейднат малко пищните форми на своите телеса. Както гласи една стара българска поговорка: „Никой не е по-голям от хляба!“

Потя се над мацките

Близо 8 на 100 от читателите на най-четеното мъжко онлайн списание в България признават, че свалят калории и топят мазнини като най-редовно ощастливяват булката. Не е зле.

Не влизам във форма

Точно 12 е процентът на мъжете, изповядали на сайта ни апатията си към първородната човешка суета.

В крайна сметка, ако всички мъже спрат да се поддържат, жените няма да имат избор и ще лягат с всяко кюфте!

Тичам/карам колело

С един процент повече от непукистите е този на лекоатлетите и колоездачите. 13 на сто от пичовете признават, че топят мазнини и оформят мускули именно с джогинг и байкинг.

Разцъквам предимно мачленца

Всеки пети мъж у нас съчетава полезното с приятното като сваля мазнотиите от тялото, натрупани през зимата с най-любимата игра на всички мъже по света – Цар Футбол! ЛикУЙ народе!

Потя се като коч във фитнеса

22! Това е процентът на мъжете у нас, които активно тренират повечето си (или всичките) мускулни групи във фитнес залата, за да могат да шашкат после подмокрени, загорели каки на Слънчев бряг.

С бира в ръка, как?

Браво, браво, браво! Читателите на Men.bg показаха, че заслужават поклон до земята с този отговор! Всеки четвърти българин е гласувал, че оформя шкембето не с коремни преси, а с бира! Някой да се сеща за нещо по-добро?