Кога почти всяка жена е секси

Кога почти всяка жена е секси

Има определени моменти, когато наистина 99% от жените „ста’ат“! Просто в такива ситуации зае*аваш критерии, преценки и т.н. и действаш (или поне ти се иска да действаш) наред!

Сух период

Не си бодвал нищо от месец, че и повече и отнякъде в клуба, където запивате, се появява оная шматка. Да, не е нищо особено. Да, май Жоро, Пешо и Мишката са я опъвали, ама какво пък – по-добре е от нищо!

Свирка

Най-най-подлият женски ход – насаме сте и докато ти се чудиш дали физиономията й е алтернативна или откровено грозновата, тя те разкопвача и започва да лигави малкия герой прилично умело.

Е, не е учтиво да я спреш!

Стриптийз

Уж е няк’ва-ник’ва, но пак насаме решава да ти врътне бруталния стриптийз, а под нелошите дрешки те чака наистина секси бельо, което очевидно е приготвила за теб. Накрая мята прашките си по разлигавената ти мутра и просто няма как да не я уважиш!

Порно

Пак тежка артилерия – най-вероятно у тях, тя решава да ти пусне нещо на компа/DVD-то и се оказва адски якото порно! Докато се блещиш, а в боксерките ти става тясно, мацката най-подло ти го измъква и се опитва да се намести отгоре му. Не бъде гадняр, а й се отплати за милото отношение! Може и да не спирате порното!

Dirty talk

Знаеш за какво става дума, но най-яко е да ти шепне разни неща, докато сте в компания на други хора и трябва да запазиш самообладание. Психолозите казват, че това задействало разни полови механизми и опасността действала като афродизиак, но ние знаем само, че след малко ще трябва да я натиснеш в кенефа!

Лесбо

Отново хитър номер, който често е многократно отработван пред различна аудитория – неособено впечатляващата мацка танцува с друга и в един момент танцът се превръща в елегантно натискане и пускане на езици. Ако ти се отвори парашутчето и си с късметлийската риза, можеш дори да направиш тройка! Ако пък не – и въпросната ще стигне.

Решил

Това е – решил си, че тая вечер няма да минеш без да клатиш! А мъжкото решение си е сериозно нещо. Да, отрязват те 5-6 суперяки пачи, но тая започва да връзва и няма никакво значение, че е плоска и с малко голям нос!

Пиян

Факт е, че при предишните случаи може да участва някакво количество алкохол, но тук именно пиячката е водеща. Всички останали фактори са ОК, но след 5-ата водка усещаш, че третото краче иска и може да влезе в атака на оная там в ъгъла, а „тя не е чак толкова лоша, нещо не съм видял предния път“ винаги е съвършена причина да се пробваш!