Как жените свалят мъже?

Как жените свалят мъже?

Забелязваме някаква тенденция, че жените стават все по-настъпателни в свалките. Това от една страна е плашещо, но пък от друга е удобно, защото на мъжете не им се налага да си дават кой знае какъв зор. А пък и е по-готино, когато ти си избиращият, а не избираният.

След кратко проучване и малко вътрешна информация стигнахме до извода, че жените, свалящи мъже, могат да се разбият на три основни вида, като все пак имаме предвид, че всеки си има особеностите и изключенията.

Първи тип – „Maneater“


 

Тя е нахакана, арогантна, дори нахална и съвсем наясно с желанията си, затова идва и ти ги заявява директно. Не можем да твърдим, че е най-приятната гледка, но ако си падаш по доминантни жени за една нощ, тя ще ти даде всичко, което поискаш.
Жените от тази група са много разнообразни, защото някои от тях използват клишираните мъжки лафове от типа на „Здрасти, помниш ли ме?“ „Не“ „Ами това е, защото не се познаваме. Приятно ми е, аз съм Еди-коя-си“. Други пък изцяло изземват мъжката функция и ще ти поръчат питие, а после ще почнат да те наливат с шотове. Трети пък ще дойдат направо и ще ти кажат „Хайде да ме водиш у вас“. Да, теоретично звучи много яко, ама на практика е малко… неудобно.

Втори тип  – „Ела, Кумчо, изяж ме!“


 

„Ела, Кумчо, изяж ме!“ са типове жени, които живеят с вярването, че не те свалят, но всъщност си го правят съвсем упорито цяла нощ. Такава жена ще те гледа свенливо и ще ти се усмихва тайничко, докато гледа засрамено на другата страна. Ще ти изпраща сигнали цяла вечер, ще те наблюдава, ще ти намеква, ще ти танцува, но няма да се престраши тя да те заговори, макар че е инициатор на цялата свалка. Хубавото е, че като отидеш при нея е изцяло твоя. Но ако не го направиш, тя никога няма да събере смелост да направи първата крачка.

Трети тип – „Услужливата“


Любимият ни тип жени. И между другото, обикновено това са най-симпатичните. Тази жена си избира теб от тълпата в заведението, отпраща всеки мераклия, наблюдавайките със зорко око дали най-накрая ще се престрашиш да отидеш при нея. За разлика от жените „Ела, Кумчо, изяж ме!“, когато й писне да ти подава недвусмислени сигнали, ще дойде при теб и с очарователна усмивка ще ти каже „Hайде де, докога ще те чакам?“. Другият вариант е да те повика с ръка и небрежно намигване. Какво повече да искаш?