С*кс-мечтата ти

Секс-мечтата ти

Изобщо да не ти и минава през главата, че те шпионираме – с тоя стар бинокъл ние всъщност се опитваме да надникнем през прозореца на оная твоята дългокрака съседка… Но, да се върнем на темата – решихме, че трябва да е ясно аккви са твоите сексуални мечти, затова и те попитахме!

Цели 28.14% искат тройка с две мацки! Класика, брато! Правили сме го стотици пъти!… Е, във фантазиите си, де, иначе на живо се надяваме някой ден все пак да ни се случи. Ако онези близначки не ти се навият, прати ги на нас!

„Секс когато си поискам!“ – това е мечтата на всеки нормален мъж, но най-вече на 26.17%. Тук не се включват опции с мацка, която да ти говори на „мило“ и „коте“, а после да е бахти досадната кифла, ти да я търпиш и да я клатиш от време на време – ми, не, мерси.

Търси се наистина разгонена, секси и умна женка, знаем.

17.50% са фенове на разнообразието и искат просто всеки ден да са с различна. Ако си готов да се задоволиш с непретенциозни девойки, това не е напълно непостижимо. Т.е. предполагаме, че не е, ‘щото на нас май няма да ни се случи, ама поне на теб!

„Свирки всеки ден! Свирки всеки ден!“ – това е новият ни лозУнг! И явно не само наш, а и на 8.67%. Според нас всички жени (а не само някои, които имаме честта да познаваме) трябва да са влюбени в свирковъртенето, ама нейсе. Полезно било за тях, а знаем, че когато редовно получаваме орални грижи, ставаме едни мили и дружелюбни, направо ни се чудят познатите ни!

11.01% имат една-единствена мащабна, ама наистина мащабна секс-мечта: групов с много мацки! Сега, ясно е, че Кубрик няма да се върне в света на живите, за да направи продължение на „Широко затворени очи“, а и Кидман и Круз някак няма да се навият, обаче нищо не ни пречи да си мечтаем за една оргия като във филма.
Най-искрени и непринудени май са тия 8.51%, които си признават, че не искат нищо грандиозно, а само да издържат повече от 3 минути… „Евала, батки!“, както се казва напоследък. И ние се надяваме някой ден да минем над вездесъщите три минутки, тренираме, ала-бала, та стискаме палци!