20 мъдри мисли за аналния с*кс

20 мъдри мисли за аналния  секс

Аналният секс, това приятно преживяване за средностатистическия мъж, дръзнал да пренебрегне заплахите, заканите и потенциалните клетви, е допринесъл и за много по-щастливи сексуални мигове. Ето защо предлагаме на онези, които не са се разхождали в Еден, просто да чуят историите на завърналите се – обичай, познат само на хората, проявили смелост. Разкриваме мъдрите мисли на хора, опитали точно това във времето и пожелали да опознаят тъмната страна на Луната, а защо не и да я обикнат. Ето какво споделя опита пред страха, както и добрите другари от Reddit:

1. Можеш да свършиш там, без да се притесняваш, че малката гадина ще изскочи след 9 месеца и ще гарантира още 18 години кредит, понякога и повече.

2. Там има 46 мускула в повече и е 4 градуса по-топло от вагината.

3. Пътеките за разходка са приятно изживяване, но от време на време искаш да се разходиш в тревата, нали? Същото е.

4. По-топло, стегнато и приятно!

5. Нищо не вдига самолета повече от аналния секс. Там мога буквално да минавам като млад китаец – оризова нива, при това без да причинявам толкова зловеща болка, колкото при вагиналния  секс. Освен това съм забелязал, че милото изпада в някакъв транс в този момент, а подобни случаи не сме имали по-рано. И така, ако ви предлагат две дупки, винаги използвайте и двете!

6. По-тясно е и чувството е невероятно. Освен това има много жени, които го предпочитат, а мъжете са създадени да доставят удоволствие. Фактът, че е табу го прави още по-силно преживяване! 

7. ХАРЕСВА ми да свършвам там, очевидно и на нея, освен това няма нищо по-възбуждащо от гледката, когато влизате там. 

8. Няма толкова големи позитиви, колкото вагиналния секс, но какво друго да се прави, когато увеселителния парк затвори врати за поддръжка? Една бърза въртележка за истинските мераклии!

9. Ако сте почитатели на доминацията, това наистина ще създаде усещането за нещо като нищо на света!

10. Представете си НАСА и Луната. Преди много години са гледали красивата сияеща луна в небето и са си мислили „Не трябва да сме там. Ще ни струва скъпо. Ще бъде опасно. Някой може да кажат, че е невъзможно.“ Те го направиха и затова ние правим анален секс!

11. Ако трябва да бъдем откровени, това е поредната дупка, в която един мъж иска да бъде!

12. Да, много жени бягат от всичко това, но не мога да отрека, че има и такива, които сами си го просят. Няма да забравя как една вечер се гушкахме и дупето ѝ съвсем спокойно се намести под правилен ъгъл, а след това успя да направи всичко възможно, за да ме засмуче като пак-ман. Как да Ви кажа, че не го харесват, след като сами си го търсят? 

13. Ако една жена има още една дупка в тялото си, мъжът задължително ще иска да бъде там. Не сме чак толкова сложни, колкото ни представят.

14. Представете си, че сте ученик. Всеки ден в голямото междучасие ще получавате обяд, а за десерт ще имате ябълка и портокал. Лелята Ви казва, че не трябва да ядете портокала и вие я слушате. В продължение на месеци, ядете само ябълката. Тя е уникална, сладка, вкусна, приятна, деликатна и освен това ви прави истински щастлив. С години сте само на ябълка, докато в таблата стои и портокалът. Той ви гледа в лицето всеки ден. Никога не сте го опитвали, но се чудите какво става, дали е вкусен, дали не е? Освен това, около вас има други съученици, които си хапват портокали. Повечето казват, че е невероятен, щастливи са с него. Освен това, не спират да разказват какъв вкусен е бил миналата седмица. И след години изчакване и гледане на портокала, както и как другите се хранят с него, решавате да го опитате и да видите какво е толкова великото му!

15. Нека кажем, че е тясно, ама много тясно и напрежението, което усещаш е като нищо друго на света. А и нека призная, красива гледка е, при това от всеки ъгъл!

16. Нали знаете какво е чувството от свирките спрямо вагиналния секс? И двете са невероятни, определено! Аналният секс е просто третата част от трилогията. Различен и все пак толкова добър. Познавам и доста жени, които го харесват, та наистина не разбирам какъв е проблемът с драмите и болката.

17. Сякаш всяка вечер отиваш в една и съща кръчма, където всичко е познато, вкусно и приятно, но точно зад нея има едно по-малко и също толкова приятно място. Рано или късно ще искаш да видиш какво сервират и там. Все пак, не можеш винаги да се храниш с едно и също, а и понякога готвачките също се сменят!

18. Сякаш изневеряваш на жена си с нейния задник. И определено е доста приятно изживяване, честно!

19. Табу е, тясно е и ако я накараш да свърши (фантазията остава на ваша страна), в дупето има един толкова специален спазъм, че идея си нямате какво се случва! 

20. Един голям червен бутон, забранен за натискане. Задникът е същата работа, една дупка, в която не трябва да си, но ще бъдеш така или иначе.