5 признака, че ще бъдеш рогоносец

5 признака, че ще бъдеш рогоносец

Сексуалното минало на всеки човек трябва да остане именно там и никога да не се връща обратно. Никой не иска да слуша за легендарните изживявания в спалнята и за добре прекараното време с човек, който не сте вие. Въпреки богатият опит на една жена, вие винаги ще бъдете нейният втори, дори да познавате 5-ма от нейните бивши. Статистиката доказва, че жените са по-сексуални от нас и опитът им никога не лежи върху прочетеното в „50 нюанса сиво“.

Защо се интересуваме от бившите? Мъжът е длъжен да знае каква е била конкуренцията, какво трябва и не трябва да дава в една връзка и основната причина за раздяла – никой не продава здрава кола и не се разделя с перфектна жена. Влюбеният мъж е известен със своята слепота, породена от слабото оросяване на мозъка в горната глава. В началото на отношенията слагаме розовите очила и изобщо не обръщаме внимание на малките детайли, известни като леговището на дявола. И както употребяваната кола крие своите тайни, така прави и жената. Запознайте се с основните белези на бъдещият рогоносец – те са там!


Тя живее сама

Във времена като днешните, всеки живее с някого. Мъжете се събират със съквартирантите от университета и превръщат квартирата в храма на алкохолно обречените или заживяват със стадо психопати, чийто култ е обвързан с призоваването на дявола. Господарката на замъка знае, че когато живее сама, тайните й са на сигурно място. Свободата й позволява да се възползва от рицарски услуги по всяко време. Не вярвай в „Нямам много приятели.“ или „Ще си почивам през уикенда у дома с филми.“. Когато живеехме сами в квартира, самотата беше последното, което получавахме. По същата причина не работят и връзките от разстояние – никога не знаеш какво се случва на 500 километра разстояние. Повелителката на любовната квартира е точно толкова самотна, колкото азиатка в студентско общежитие (Ву, още те помним)!

Тя създава изкуство

Във всеки има творец, даряващ на света своите фантазии във вечността. Между творбите в световната история и комерсиалното изкуство, се нарежда и абстрактната красота, чийто смисъл се разтълкува само от Фройд на 3 литра чист абсент. Фокусираме се върху третите, чийто основни житейски направления клонят към творчеството на Калигула. Артистките имат едно единствено качество – те набавят своята муза чрез секс. Творческата отпуска на една такава представителка беше обвързана с колекционирането на оргазмични емоции, докато нейният любим смяташе, че няма какво да се случи, докато си на палатка в планината, за да снимаш изгреви и залези. Повярвайте ни, в апаратите имаше всичко друго, но не и слънчеви лъчи! 


Повелителката на членовете

Не позволявайте на невинната й усмивка да ви заблуди. Тихите води са най-дълбоки (понякога текат в много стегнати поточета). Тя не се усмихва особено много, но има очи (истински очи, а не балкон), с които може да ви накара да отделяте стомашни сокове. Магнетизмът й е толкова силен, че за стотни от секундата сте готови да разкъсвате дрехи, да правите тризнаци и да предлагате брак до второ пришествие. Лицето им може да изписва емоцията на Кими Райконен, когато стане световен шампион, но в очите им можеш да разчетеш всички забранени пози от Кама Сутра. И най-важното, тези жени са сексуален наркотик – пристрастен си за цял живот. Изкусителката знае своята сила и я използва навсякъде. 10 000 последователя и селфи с повече медийно внимание от личния профил на Зукербърг, са достатъчен показател.  


Сред мъжете

Познавате ли жени, които казват, че не могат да комуникират с други жени и предпочитат всичките им приятели да бъдат мъже? И ние ги познаваме. Женомразките отиват във фитнеса, за да гледат мъже, купуват си билети за мачове и всяка неделя са в парка с бира в ръка. Всички мъже са й просто приятели, които много искат прайм-тайм директно от спалнята. Можете да изразявате недоволство, да забелязвате ясно сексуалните намеци и пак да сте виновен, изразявайки „безпочвени обвинения“ и „глупава ревност“. Сагата продължава, докато намерите почва под краката си и ревността се окаже потвърдена. Няма мъж, който да търси „просто приятелски“ контакт с една жена. Дами, мислим с долната глава в 90% от случаите. 


След сериозната връзка

Няма нищо по-страшно от жена, която е помирисала свободата. Активирането на вътрешната кучка е само част от белезите на емоционалния апокалипсис. Запазете дистанция, щом разберете, че жената се възстановява от дълга връзка, не търси нищо сериозно и просто иска да се забавлява. Със сигурност сексът стои в листата с предложения, но със същият успех може да задоволите кошер с пчели. Свободните жени не могат да бъдат партньорки, докато не успеят да „отмъстят“ на мъжкото съсловие за изгубеното време. Популярна форма на такова наказание остава рязането в бара, въздържанието от полов контакт и понякога съсипването на мъжкото самочувствие.