Разкриха тайната на незадоволената жена

Разкриха тайната на незадоволената жена

Тайната на женския оргазъм ще продължава да остава тайна за мнозина, но това е най-малкият проблем, защото има около 25% от световното полово активно женско съсловие, което не е изпитвало оргазъм. Признаваме, че също се изненадахме, но се сетихме, че съществува страна като Китай, където мъжете разполагат с червен детски молив на мястото на половия орган – съдба, какво да ги правиш. 

Оказва се, че мъжкото съсловие не е особено виновно за подобните изживявания, защото някои жени просто имат проблеми с достигането на екстаз. Всички страдащи от подобна аномалия са имали един и същи проблем – клиторът е на много по-голямо разстояние от вагината.

Звучи абсурдно, но за лекарите, това разстояние може да бъде дори милиметри, за да даде отражение в сексуален план. 

Размерът на този малък приятел също може да бъде фактор, защото по-големите са свързани с повече нервни окончания, което го прави и по-чувствителен и от там става много по-лесно достигането на оргазъм. 

И въпреки интересната физиологическа аномалия, жените получили и въпросници, в които да опишат честота на възбуда, изборът на мъж, физика и всичко, което може да бъде фактор. Няма да повярваш, но основният проблем се състоял в огромния субективизъм на страдащите от това заболяване, психолозите дори са потвърдили, че е възможно да не е роден такъв мъж. 

Изследването продължава със сексуалните им пози и се оказва, че любимата е мисионерската, която може да бъде изключително трудна в опитите за достигане на оргазъм, освен това се оказва, че позата с 99% успеваемост е с жената върху мъжа, която подсилва увереността им и дава сериозен контрол върху движенията. 

Едно възможно решение на подобен проблем е и по-бавния секс, който може да възбужда по-силно жената. Ето нещо още по-откачено, което може и да си заслужава опитите. Учените смятат, че всяка жена може да достигне оргазъм, ако тренира мускулите си, което е малко странно – как можеш да тренираш тези мускули? Всичко се свързва с уринирането и се препоръчва и за двата пола. По време на пиш паузите, трябва да спреш водата, да преброиш до десет и да продължиш, а след това и да повториш цялото упражнение. Лекарите го препоръчват от три до пет пъти на ден. Тази тренировка стяга много тазовите мускули, които изиграват основна роля в постигането на оргазъм за жените, но се отразява и на теб, защото ще я усещаш повече. Надяваме се, че ти нямаш такива проблеми, нито любимата, но в случай на налични – опитай това!