С какво не трябва да впечатляваш една жена

С какво не трябва да впечатляваш една жена

Трансформациите могат да бъдат много полезно за един мъж, но статистиката доказва, че по-често сме склонни да ги правим без желание, за да бъдем нещо по-добро за женската аудитория и по-конкретно за избраната а.к.а. онази с най-големите гърди в компанията. Приемаме подобна изява като вид дискриминация, след като всички щадят жената, а никой не обръща внимание на нещастника, който ходи по въже, гълта саби и се превръща в магаре, за да се хареса на потенциалната жена. И това не е само наша грешка!

В природата винаги мъжкият трябва да танцува, да строи гнездо, да осигурява храна, дори да предлага камъчета, за да омилостиви женската.

При човека не е по-различно: ти ловуваш, запалваш огън, правиш подслон, дереш кожи и всичко това, за да получиш възможност за продължаване на рода, а след това говори за справедливост. Похватите се променят в хода на еволюцията и вече не ловуваш, а пишеш поеми, носиш цветя, кавалерстваш и пак са редовните методи за бъркане в буркана с меда. Какво правиш днес, за да впечатлиш жената и дали изобщо трябва да се опитваш, ако нейните изисквания свършват до водка с утеха и концерт на Ивана? Предлагаме любимите клишета, които се използват най-често от неуверените амигос с надеждата, че женската ще избере тях, когато дойде сезона за чифтосване – лято е, значи сега!

 

 

Фитнесът

Въпреки сериозните критики относно факта, че пробутваме това чудо по веднъж на седмица, няма как да го пропуснем. Някъде в човешката природа се очаква да бъдеш малко по-силен от жената и животинският й инстинкт ще се обади, фиксирайки най-силния мъжки. Признаваме, че жените обичат по-оформените мъже, но и ти обичаш жените с по-големи гърди, или по-дълги крака, но това не означава, че ще й откажеш, защото не отговаря на твоя тип. Всички харесват Ferrari, но не всички могат да го карат. Ако се потиш само за жените, откажи се и пропусни серията от комплекси. Пак ще направиш тяло, но тогава ще си център на внимание за една определена порода жени, за която не искаме да говорим – физиката не е всичко! 

 

 

Парите

За всяка плячка си има определена стръв, а парите могат да ти хванат само златотърсачка – жената, която те обича, докато имаш пари. Благодарение на братя Грим, приказките се преобърнаха, защото обикновеният момък отива да спасява принцесата и после получава половината кралство, докато в реалния живот ще видиш как жената взима половината от всичко, което някога си имал. Златотърсачките са навсякъде и винаги надушват размера на портфейла ти, когато се изпразни, те продължават напред, а ти осъзнаваш, че не всичко е любов, както разбра и Радо от един друг филм, понякога си трябва и реноме, а ти ще кажеш дали се сещаш за филма.

 

 

Визуалните промени

Има три вида мъжка прическа: на път, без път и нищо друго освен пътя. Всяка една промяна от нейна страна ще потъпче теб. Не, не се кефиш на новата си прическа, харесваш си брадата и със сигурност няма да си епилираш краката, щото било много готино. Истинската жена, правилната, ще те хареса такъв, какъвто си – разперен къдрав гарван на скалите! Светът отдавна е разделен на две: ти взимаш всички коли и технологии, а за нея остава модата. Пълното щастие е налично, докато и двамата не прекрачвате границите.

 

 

Моторът

Това може да се смята за форма на женска виагра, както и отчасти за мъжка, което е и причината за подобна покупка. Моторът е екзотика, която би накарала всяка девойка да пристане и да поиска да се повози (първо на задната седалка, а после и на предната рамка). Това поне е слухът около байкърите и щом това искат жените, време е за разходка до Дупница и избор на такова животно. Едва по-късно ще разбереш, че подобна машина може да бъде по-скъпа и от кола. Има два вида мотористи: първите обичат удоволствието от карането и свободата си, а вторите искат да впечатляват.

Трябва да признаем, че и лесно се разпознават, защото първите не ги изрязват на всяка права, не свалят ауспуха и никога не избират крещящи машини, с които да се набиват на очи и нека не забравяме, че снимките във фейсбук няма да са с муцки или тъп и празен поглед с каска пред мотора. И както казва съседът (горд притежател на трите последни поколения от Honda) „Марлборо мен и Харли Дейвидсън са чекиджии, истинските мотористи са другаде!“. Склонни сме да му вярваме, след като обиколи няколко пъти света с мотор. Ако си купуваш подобен змей, за да го спираш пред бара и да обясняваш колко си велик, прочети отново горните редове и разбери как точно ще изглеждаш в очите на истинските байкъри. Това е начин на живот, а не начин за забиване на жени.

 

 

Колата

Винаги сме казвали, че тя може да е най-красивата, най-бързата и най-добрата, но за жалост, тя не прави секс. Модерната психология отдавна доказва, че прекалено големият размер на колата, компенсира прекалено малкия на едно друго място. Някои ще го приемат като заяждане, други може и да се съгласят, но просто напомняме, че сме неутрални – карали сме и големи и малки машини, а сега ходим пеша. Колата е уред за предвижване, но щом я използваш за впечатляване, върни се на частта с парите. Нека не забравяме, че в кифленското море също плуват няколко бисера, които няма да се впечатлят от нищо друго, освен твоята личност, защото придаването на особени качества върху автомобил е повече от глупаво.

 

 

С какво можеш да я впечатлиш?

С всичко друго, но не и горните. Те могат да бъдат само плюс до един момент, но няма да те направят по-щастлив и не гарантират забиването на клонинга на Адриана Лима, просто няма да се случи. Никога не използвай тази методика, за да впечатлиш по-слабия пол. Не си ли забелязал, че по-голямата част от заможните и богати личности остават дискретни? Виждал ли си милионер с тениска за 5 долара? Ние видяхме при колегите от Profit.bg. Най-доброто, с което разполагаш, това си ти. Нищо друго няма да ти помогне повече, а златната кредитна карта ще я покажеш след време.