Кога тя е най-лесна

Кога тя е най-лесна

Не се почесвай като краставо куче, а вземи се пробвай с някоя, дори да си мислиш, че нямаш големи шансове! Ние сме много зле в отношенията си с жените, но имаме познати, които не са. Освен това, от време на време се намира по някоя мацка, която да ни светне за едно и друго, та научаваме някои хитрини (като номерата на плешив лисунгер), които после не успяваме винаги да използваме. За сметка на това ТИ можеш да се възползваш от невероятните ни знания и да боднеш нещо по-лесно от обикновено.
Христоматийна истина е, че тя е много уязвима, когато приключи дълга връзка, дори това да е по нейна идея или по взаимно съгласие.

Има нужда да се докаже, да се почувства малко по-добре и няма да се дърпа чак толкова, дори и ако не си най-отработеният сваляч. Общо взето, подло копеленце такова, ако разбереш, че мацката тъкмо е скъсала с нейния дългогодишен, стреляй смело.
Доста по-различен вариант, не се лъжи от горното. Тук тя е отхвърлена и някъде дълбоко в себе си смята, че вината е именно нейна. Съответно точно сега трябва да се появи рицар на бял кон (или на раздрънкан стар опел кадет, примерно) и да й върне някой и друг грам самоуважение, като я сваля настойчиво, ама не нахално и изобщо се възползва най-подло от момента. Зарязаната жена е доста по-лесна от обикновената сингъл мацка.
Когато те вижда да слизаш…
…небрежно от S-класата, а след това с отработен жест да обличаш сакото на Pierre Cardin. Това, казват, работи безотказно при мнозинството дами, даже се чудим как не сме го пробвали!… А, да, сетихме се защо…
Да ти обясняваме ли ефекта на алкохола над повечето жени? Майсторлъкът тук, както би казал чичо Чарли, е да улучиш съвършения момент – когато тя е достатъчно наквасена, за да ти пусне, но пък преди да стигне до момента, в който може да се строполи на пода, докато ти се събуваш прекалено ентусиазирано.След негова изневяра
Точно така, тя си има сериозно гадже, но той й е кръшнал, тя е разбрала и сега иска да си го върне тъпкано. В тоя случай – някой да й го натъпче. Какво по-добро стечение на обстоятелствата от това ти да влезеш в тази роля (и в нея)?
Една хитрина, която научихме от доверена мацка! Ако ще се пробваш с някоя от компания, избери не най-красивата. Въпросната женка ще е достатъчно притеснена от присъствието на очевидно по-привлекателни дами от нея в непосредствена близост (не си мисли, че не могат да преценяват това) и ще иска подсъзнателно, че и съзнателно да докаже на себе си и околните, че никак не е стока за изхвърляне. Тук печелиш обаче ти, защото това е свързано с твоето изхвърляне (сещаш се…) и задачата ти се улеснява многократно. Освен, че ще боднеш, ще си направил и едно добро дело, като повдигнеш самочувствието на една определено яка мадама, която обаче е била на път да се комплексира заради околните уж по-добри. Умно, а?
Някой изрод се е пробвал преди 10 минути с нея в бара – не е бил грозен, но е бил облечен ужасно, смърдял е елегантно на чесън, а опитите му да я забие са били на ниво 3-ти клас. Нахалствал е доста даже и едва се е отървала от него. Точно тогава идваш ти, направо съвършен в сравнение с предишния, а това рязко увеличава шансовете ти. Това, което тя не знае, е, че въпросният неугледен изчаткалник е твое аверче и сте подготвили сценария предварително. Но победа ще има, така че целта оправдава средствата!
Най-лесният вариант, който работи без изключение: трябва да си облечен с тениска на Men.bg. Ако не знаеш, въпросните t-shirts се раздават само на заслужили, та ако притежаваш такава, това си е символ на заслугите ти към мъжкия свят!