Има една единствена зодия, която Ванга е поставила над всички други! Благословени са представителите на

Ванга контактувала с извънземните от Козирог

„Пророчицата Ванга се възхищавала на съзвездието Козирог – пише „България днес“.

Според гадателката там живеят високоенергийни същества, които са много напреднали и развики като разум – отбелязва изданието. Те са направили на осем места във Вселената биологичен живот като нашия – посели са го. Две от тези планети са се самоунищожили.

Сега е напът това да се случи и с нашата. А другите 5, казваше Ванга, са се развили възходящо – отишли са много напред и те са тези, които ни посещават според нея“ думите са на приятелката на Ванга – журналистката Богомила Косатева.

Жената се познавала с Ванга, след като взела интервю от нея за филма на режисьора Стилиян Иванов.
„Но Ванга казваше, че представителите на извънземния разум са много различни. Казвала ми е, че са оставили следи от своите посещения тук. Има една скала в Петрич – никога не успях да разбера цялата история на тази скала, – за която се твърди, че по време на пролетното и есенното равноденствие се отваря пролука в нея и оттам излиза особена светлина. Много пъти съм питала Ванга за тази скала, но та не ми каза, не пожела да ми каже. И все пак спомена, че е като холограм и че всеки може да я види. А ако отида там по точните ти указания, питах я, а тя: „Не е толкова просто. Трябва да си се въздържала от полов живот, да си постила, да си се пречистила и качила вибрациите на духа си много по-високо. Тогава ще видиш промяната в скалата“ – разказва днес Богомила Косатева.

Според нея пророчицата е била категорична, че някога в древността хората са можели да летят, да пращат мисли и да четат мисли до момента, в който са прояли месо. И тогава тези способности са закърнели у човека. Защото яденето на месо понижило силно вибрациите му.