Джентълменските правила при среща с дама

Джентълменските правила при среща с дама

С наближаването на лятото е повече от ясно, че някои зимни подобрения на мъжкото тяло са оставили перманентна следа – свинските пържоли не са простили на никого. Пътят към по-доброто е послан с много болка – това не е тайна за нито един мъж – и понякога идват огромните лишения. Поставянето на нова цел винаги ще помогне за правилното инвестиране на времето. Мнозина мечтаят за красивият живот на Чарли Шийн, започващ с масова оргия за закуска, пожелаваме го на всеки, но преди това ще се наложи да инвестирате здраво в себе си, а това изисква време, нерви, пот и доброволно отказване от всички удоволствия.

Бъдете спокойни, на финалът всичко има смисъл. В животът няма място за второ първо добро впечатление, следователно трябва да покажете най-доброто от себе си, когато решите да изведете новото бъдещо завоевание. Вярването, че интернет е променил изцяло правилата на играта е напълно грешно, все още има жени с вкус, отличаващ се от новите фолк бийтове и точно към тях смятаме да се фокусираме. Опознайте добрите практики, когато се борите за доброто реноме. 

Никога не си позволявай да отидеш на среща, без да разполагаш с достатъчно финикийски знаци в себе си. 5-те дебитни карти не могат да свършат работа, когато заведението не разполага с магическото устройство. И най-кратката разходка до банкомата изглежда като век за нея. Легендата разказва, че жените винаги се възбуждат от дебел… портфейл! Не ни гледайте нас, ние търкаме билетчета.

Мозъкът е прекарал предишната вечер в разиграването на сценарий от типа „Търсите водопроводчик?“ и сме сигурни, че знаеш какво ще пиеш. Покажи сигурност, подай менюто на дамата до себе си и поръчай, без да го отваряш. Демонстрирай, че винаги знаеш какво искаш и рискувай готвача да се окаже еднорък майстор на пълнените чушки. Прецененият риск е фактор в тази игра.

Бакшишът е средство, което показва дали наистина сте доволни от обслужването, а щом някоя сервитьорка прекали с волското търпение. Компанията впряга всички сили, за да върне до последната стотинка. Сума от 50 лева на стотинки най-често е еквивалент на „Счупих касичката на брат ми!“. Бакшишът и доброто отношение към персонала са най-сигурното противодействие срещу плюнката в супата – запомни го!

Мобилният телефон е твой враг, чиста демонстрация, че дамата до теб не е толкова интересна и няма толкова дълбоко деколте, колкото иска. Почитателките на асансьорни копчета не спират да ги търсят, въпреки факта, че гърдите им са като динозаврите – изчезнал вид. Сега прибери мобилният телефон, изключи звука и дай всичкото внимание на жената срещу теб. Кой знае, може да ти разкаже историята от типа „Веднъж на летния лагер…“. Всички имат история от летния лагер!

Колко успешни селфита си направил? 

Помисли си!

Сигурен ли си?

Правилно, отговорът е 0! И е така, защото тази мода е резервирана за младите почитатели и почитателки на Джъстин Бийбър. Далеч по-елегантен подход е да помолиш сервитьорката да ви снима. Ще изглеждаш по-добре и няма да си снимал адамовата си ябълка, докато си се хилил като малко дете, което получава LEGO за рождения ден. 

Истинският мъж никога не отказва на жена, която няма нищо против да изпие още едно сухо мартини, нека бъдат две! 

Кой трябва да плаща сметката? Обикновено имаме скромна философия, която би могла да помогне в тези съдбоносни решения. Ако дамата е била скромна и не се опитва да те разори със синьо Джони, тогава бъркай смело в джобовете. Ако смята да те покани вкъщи, за да „разгледаш колекцията й от пеперуди“, тогава плащай и Джони. Във всеки друг случай може да докажеш, че я смяташ за равна и силна жена, която си плаща ягодовото дайкири!

Или кажи с какво те е ядосала, или замълчи и забрави – няма средно положение. Жените са тези, които помнят как на миналият 17-и март забрави да купиш цветя, защото правите 3.9 месеца. Не задържай гняв в себе си, той е първата крачка към побеляването. Обидата е социален феномен, в който решаваш да участваш или да не участваш. И какво като сме дебели космати същества, чието най-голямо постижение е качването по стълбите до офиса? Ние няма да ходим на Мистър Олимпия и пак ще бъдем щастливи с голямата кофа крилца!

Теми като „Big Brother“ не са успели да изпратят никого в спалнята на изкусителката. Точно тук идват книгите, които вдигат популярното IQ, изграждат критическото мислене и дават гаранция, че един ден ще бъдеш „енТелегентният“ чичко, който ще съветва младите сърнички. Само опитът и интелектът са достатъчни, за да бъдете желана компания и дори търсена, когато жените си мислят, че ще правят „женска“ вечер. Същите вечери обикновено завършват толкова мръснишки, че няма да ни стигнат червените точки, за да разказваме. 

Дори и да не влезеш в страната на чудесата, никога не оставяй жената да се прибира сама до вкъщи. Закарай я, вози се с нея в таксито, бъди сигурен, че е до входната врата и покажи, че „сексът“ изобщо не е бил твоята цел. Нали? НАЛИ? Джентълменството е видяло повече чаршафи от бай Спиро с газово на Москвича, вЕрвай ни!