Той ни дава съвет!

Той ни дава съвет!

Пичове, реших  да ви разкажа едно мое преживяване. Бях се запознал с една много яка мацка и още като я видях си викам „тая ако я хвана, ще я счупа от е*ане“. И така след седмица с приятели отиваме на дискотека – музика, уиски, пички.. нямаше как и се напих зверски :))).

И, видиш ли, след малко яката пичка идва при нас, и тя доволно пийнала. Заговорихме се (оказа се, че не ме помни), казах й, че много ми харесва и въобще не помня как, но в следващия момент се бяхме награбили и се целувахме. След малко й казах да ходим у нас и тръгнахме. Само помня как таксито
 ни докара и в следващия момент вече бяхме в леглото… и така, боцнах си я, на сутринта я изпратих до тях и т.н. Бях супер горд, чувствах се голям мъж, че съм осъществил желанието си от първия път, като я видях. Лошото е, че бях много пиян и не можах да си сложа капута както трябва и не знам как съм я рендосвал, но десет дена след това хуя ми беше адски ужулен и ме болеше постоянно. След това ходихме около 2 месеца и си я прасках доволно, но нещата не бяха много в ред и видях, че в същност „яката мацка“ не е чак толкова яка – постоянно изпадаше в някакви кризи, все нещо не правех както трябва, абе беше си луда истеричка :)! Поучете се от моята неволя и не правете секс в много пияно състояние…. освен естествено, ако не сте много загорели, де  :)))

Men.bg: Пич, ти луууд ли си, бе?! Чакай да видим дали сме те разбрали правилно: изклатил си адската пичка, известно време си ходил с нея и си я сексил когато си пожелаеш и после тя доброволно се е разкарала, без да се опитва да ти надява хомот и т.н.? Да, горканчо наш, жив да те оплачем! Напук на съвета ти, ще се пробваме да повторим твоя подвиг, като ако успеем да отбележим с толкова сгодна женица (ако правилно разбираме приложеното описание), няма да искаме черпа – тоя път НИЕ ще ти пратим каса бира!

 

info@men.bg