Признаци, че тя ти е бясна

Разгадаването на женските сигнали може да бъде по-трудно от разгадаването на китайски пъзел. Изправянето пред ядосана и раздразнена жена е като изправянето пред атомна бомба, която ще се активира след 1 минута. Опасно е, внимавай! Виж основните белези на нежната половина и тайното чувство, че довечера ще спиш на дивана. 

Радиомълчанието

През работното време можеш да бъдеш жертва на интернет контактите й.

Опитът й за близки срещи от трети вид намалява много рязко, а изчезне ли – сгазил си лука! Ако жената мълчи цял ден и дори не се опита да ти се обади по телефона, без да има някаква особено причина, имаме много лоши новини за теб. 

Кратки и ясни отговори

Те са следствие на горното, когато първи си направил опита за комуникация. Очаквай отговорите на фризер, погледа на Кими Райконен и вежливостта на Петър Въчков от „Минута е много“. 

Времето за отговор

Жената дава много добро време за реакция. Все пак е родена с хронична диария на устата, а от там идва и постоянното трениране на ораторските умения. В мрачните дни, тя активира съвсем друг модел за комуникация. Най-често е среден пръст, но при желание за счупване на мълчанието, тя ще се бави много и ще постигне желания ефект – допълнителни нерви. Изпитана техника е, когато трябва да вземеш решение. 


Спира да говори в отворената тема

Спомняш ли си Скайлър от Breaking Bad? М-да, твоята любима ще прави абсолютно същото. Опитите за нормален разговор са по-голям мит от този за секс в къщата. Тя има нужда от комуникация, но ще се постарае да не я задоволява с теб. Подли същества са, знаем! 

Безразличната

Основният белег, че си убил някой, или си спал с някоя. Партньорката ти спира да се усмихва, не реагира на нещата, за които си сигурен, че я правят щастлива. В много перфектния план ще те иронизира за опита и няма да оцени жеста. Какво трябва да направиш? Налагането с тигана може да задоволи теб, но при нея няма да помогне. Разгадай настроението й, за да знаеш за кой грях точно е разбрала. 

Охладнява

Почти като хладилник „Мраз“ в напреднала възраст. Щастливата жена знае как да получи вниманието си. Познава изкуството за изразяване на хоризонтални желание в леглото и поне веднъж ще те хване за дръжката, докато минаваш покрай нея. Липсата на физически контакти може да означава само две неща:

1. Болен си от проказа.

2. Бясна ти е, а ти продължаваш да не повдигаш темата.

Отмъщението се сервира студено

Точно както идва мусаката, кафето и закуската, но не и алкохола, той ще бъде загрят до максимум на печката. За разлика от нас, жените могат да слушат и да обръщат внимание на детайлите. По-смелите личности в една връзка ще се обадят на мама, за да я питат за мусакичката. Други ще разгледат хисторито и ще се облекат като разгонена китайска ученичка, нали така, подло човече! В обратния случай ще бъдеш ударен от самолет. 

Отварянето на ада

Няма нищо по-страшно от ядосаната жена. Добре, може да е ядосаната жена в цикъл, но такава аномалия може да се случи по-рядко. Вече си пуснал демона от дълбините, конниците на апокалипсиса вървят пред нея и всичко това е провокирано от твоите действия. Всичко има особен резон и се провокира от теб. Игнорирал си проблема (може дори да не си го забелязал), тя ти е вдигнала мерника и търси повод за скандал. Едва ли подозираш какво се случва в красивата й главица. Уверяваме те, че ще имаш безплатна разходка в най-черните й мисли. Приятно прекарване. 

Името ти

Може да си го чувал от нея, преди да имате сериозни отношения. Евентуално ще го е повторила, когато се запознавате. През останалото време си „мечо“, „зайко“, „мило“ и другите лиготии. В редки моменти ще бъдеш „Иване!“. Вдигай щита, това е Спарта!