Мъжът прави услуга, когато изневерява на жена

Мъжът прави услуга, когато изневерява на жена

Изневярата може да е едно от най-зловещите престъпления, на които можете да попаднете в една връзка. Когато това се случи, единият партньор най-често живее недоволен, а другият е щастлив и в заблуда, че притежава всичко. В подобни ситуации има драми, скъсани коси, дрехи, изпочупени съдове и редица други лични трагедии, но науката отново проговаря и този път има една много добра новина – изневярата е била най-хубавото нещо, което може да се случи.

Според учените, всеки път, когато една жена получи рогата като подарък, нейната сексуална култура за търсенето на съвършен партньор се повишава.

Това означава, че в дългосрочен план, жените взимат поука и започват да търсят по-добрият партньор. Той обикновено е верен, любящ и много по-надежден. Заключението е направено от психолози, които са успели да разгледат огромната база с данни на всички бракоразводни дела и след това са решили да разберат какво се случва с дамите.

Резултатите са направени сред 5705 души в 96 страни. Жените, на които е било изневерявано, са научили урока си и сега имат много по-добър партньор и това доказва, че дамите наистина са успели да си вземат поука. За съжаление, мъжете по-трудно се променят и веднъж щом са отровени от женското съсловие, изпитват абстиненция и издирват абсолютно същата харпия. Изследването доказва само едно – когато зарежете една жена, вие й правите голяма услуга.