Глупавите реплики, които чуваш

Глупавите реплики, които чуваш

Всяка връзка приключва. Дори и интернет връзката има своя край, когато не я платиш. Законът на Мърфи ти гарантира драмата, за която ще завидят поне трима режисьора на бразилски сапунки. Запознай се с най-сърцераздирателните реплики за прекратяване на връзката.

Всички са разработка на нежната половина. Наслади им се! 

Ти заслужаваш по-добра от мен

Мил и безболезнен начин за прекратяване на будната кома. Тя се опитва да ти каже, че просто иска нещо по-добро с по-дебел… портфейл. Не можеш да й се сърдиш, все пак ще получи и дебело шкембе. 

Твърде еднакви сме

Твоята не е толкова креативна, за да стигне до такова заключение. Един мъж никога не може да прилича на една жена – той има гениталии, които не кървят! Жестоката истина е, че на милото му е просто скучно. Трудно е, когато животът й няма нищо общо с този от филмите. Тази реплика е разработка на жени, които си мислят, че разбират от секс. По същата логика трябва да имаш нивото на Бербатов, защото и двамата сте гледали мачове на Юнайтед в седнала позиция. 

Просто не ме разбираш

Кой може да разбира жените? Нежният пол има нужда от атрибути, за които ще отрече, но няма да върне. В тази графа попадат скъпите подаръци, безгрижните почивки и тоталната свобода. Това го разбираме, но не разбираме защо продължават да вярват, че принца ще кацне с хеликоптер на паркинга пред блока, за да ги отнесе. Така е, просто не ги разбираме… като всички останали от мъжкото съсловие. 

Не съм готова за сериозно обвързване

Правили сте няколко пъти секс. Ти си щастлив, тя споделя в блога си, хората й казват, че може да си намери нещо по-добро от теб. Тя вярва и изтърсва тази глупост. Няма нищо по-хубаво от съпричастната и страдаща жена. Не можеш да страдаш – получил си секс!

Задушаваш ме, имам нужда от въздух

Има две причини за чуването на тази реплика:

1. ИзпуснАл си се под юргана.

2. Твоята е прекалила с мотивиращите книги.

И в двата случая е редно да я пуснеш на свобода. Ако мъжете са като метрото и са необходими 5 минути изчакване до появата на следващото влакче, жените са като леда в хладилника – винаги можеш да вземеш друг, когато първият падне на земята! 

Имаме различни характери

Жените използват този похват, когато се опитват да ти кажат, че ти си извън тяхната лига. Виждали сме много връзки, в които партньорите са доминиращи. При раздялата, милото си намира същата личност, която прилича на теб и споделя същите интереси, но вярва, че е хванала Моисей за шлифера. Успех, жено!

Цялото ми внимание е необходимо в работа

Срещнах един много як колега, който редовно ми обръща внимание и оправя всичко в офиса: компютъра ми, телефона ми, принтера ми, мен, слушалките и т.н.

Вече не изпитвам това, което изпитвах преди

Или изобщо не ми пука какво ще правиш, аз се разкарвам. Единственото логично действие, което се очаква от теб – ела в офиса да почерпиш!