5-те фази след изневярата й

5-те фази след изневярата й

Изневярата се превръща във все по-интересен повод за съмнение в партньорката. Едва ли съществува човек, който да не е попадал в тази ситуация. Изневярата не е най-голямото щастие, което може да ти се случи, но трябва да ти се случи, за да вдигнеш нивото и да осъзнаеш един от основните вселенски закони, написан в зората на сътворението: „Ако беше толкова хубаво, Бог също щеше да има жена!“. Не сме женомразци (не толкова явно изразени), но изпитваме топли чувства към нежния пол, обвиняващ ни в тотална свинщина.

Всяко мъжко говедо (бел.ред. -личност, която целенасочено изневерява на всяка партньорка) е създадено от жена, която не го е оценила. Пишем този материал за хората, които в момента страдат по разпасаната кучка, която до скоро е била перфектната жена за тях – знаем, че не е най-приятното изживяване. Запознай се с всички фази, случващи се най-често след изневярата.

 

1. Дивият гняв

Абсурдно е да твърдим, че сме катили без душа и никога не сме имали чувства към жена. Истинските приятели са тези, които никога не дават мнение за твоя избор на партньорка, защото тя може да не е най-красивата за тях, но ти си я избрал и това е достатъчно. Мъжът полудява, защото е инвестирал чувства в избраната, доверявал се е и дори я е слагал на първо място в живота си (забравяйки приятелите и роднините). Такава измама може да го докара до нервна криза и да мотивира огромното желание за насилие, изразено в десен прав по силиконовите джуки, за които е платил. И въпреки, че го разбираме, препоръчваме да не го правиш, защото тя вече има адвокат! 

2. Страданието

Трябва да си готов за разходка през кръговете на ада, защото в момента със сигурност се намираш между Хитлер и Сталин. Най-голямата грешка, която повечето амигос правят е, че никога не спират да се осъждат и винаги задават редица въпроси от рода на „Аз ли бях виновен?“, „Ами ако…“ и много други. Всеки ще се смее на подобни мъки, но хуморът не е траен, защото най-често му се връща. Препоръчваме бързо да се насочиш към дионисиевите езера и да започнеш процес по даване на тъгата. И нека го кажем ние, преди кифлите да си помислят, че са много ценни – истинският мъж не страда за тях, а за загубата на доверие и за глупостта, че е делегирал такова във вас. Препоръчваме на женското съсловие да се изнесе по-бързо, защото следващата точка отприщва конниците на апокалипсиса във вашия дом!

3. Разправата

Чудиш се защо е на трето място? Обикновено беснееш сам, после страдаш и накрая осъзнаваш истината – не си виновен ти! Във всяко семейство е ясно, че мъжът трябва да дава всичко от себе си, за да доставя необходимия комфорт и удобство, той се жертва за кефа на милото или за децата, които стават по-важни и от нея. Изневярата показва само колко оценяван може да бъдеш, което е равностойно на глупостта в системата й. Скандалите стават все по-интересно хоби за вечеря, но бъди мъж и изпрати децата някъде, където няма да се травмират, слушайки дивите скандали. Кажи всичко, което мислиш за нея и забрави за добрите чувства и емоции – те са натикани там, където слънцето никога не огрява а.к.а. кучия гъз! 

4. Опитите за продължение

След създаването на атомната бомба, продължаването на връзката или даването на втори шанс е най-голямата глупост, която можеш да направиш. Кой идиот би се съгласил да бъде партньор на женската богомолка? Приеми, че връзката отдавна е приключила и няма да получиш нищо друго от редица съмнения, още повече ядове и злобни подмятания. Ти ще бъдеш във връзка, в която не иска да бъде и порно звездата, защото те поне казват, когато ще свирят на няколко кавала едновременно. Спри влака, който се движи към пропастта и слизай, нищо няма да е такова, каквото искаш да бъде. 

5. Краят на книгата

За хората с по-сериозни отношения ще е малко по-трудно да стигнат до това решение, но поне ще получат душевното спокойствие, което винаги са искали. Грозната част с разделянето на вещите също ще мине, за да направи пространство за мечтаната билярдна или покер маса. Свободното време ще ти позволи отново да намериш изгубените контакти и да откриеш онова малко щастие наречено „ергенлък“. Във всеки край се крие едно ново начало, за което ще се срамуваш, когато го разказваш на внуците, но на финала знаеш, че веднъж се живее и ако ще ставаш п*ткопоклонник, то нека да бъде за жена, която наистина си заслужава! Пий едно и за нас и започвай да правиш спомени на невинните, млади и неопитни девойки – те поне са много!