Последните думи на обвързаната жена

Последните думи на обвързаната жена

Лятното време действа доста странно на женския мозък и той ражда най-големите и гениални идеи, а най-често решават, че искат да си хващат пътя, но същевременно са хвърлили котвата и чакат да им биеш шута. Жените нямат топки и понякога се опитват да те задържат, а щом излезе следващата жертва ще те оставят. Най-добре е да следиш репертоара и новите лафове, защото може да ти изтича времето. Бъди подготвен за всяка ситуация, в която ще чуеш следното:

Вече не ме обичаш, нали?

Човек с голямо сърце си и трудно можеш да обичаш само една.

Подкрепяме идеята, а и сме сигурни, че обичаш много неща и няма да се ограничиш само с жената. Всичко опира винаги до любов и е много досадно, когато започне да се спекулира с цялата донжуанщина. Обичаш и колата, и компютъра, и котката, и ракията, но нито едно от тях не дойде да ти каже, че не го обичаш. Първата сигнална лампа за раздяла трябва да е включена и ако няма чувства, а само мръсни чинии и блудкави чувства — продължавай в същия дух!

Стана твърде бързо и май трябва да останем сами за известно време.

Дишай, братле, защото след няколко часа ще е напуснала резиденцията и ще можеш спокойно да възстановиш стария режим с бира и семки. Да не си посмял да се тръшкаш за изгубената любов, ‘щото честно казано ще си намериш друга, която ще е същото мрънкало, което предизвиква запек, а и е най-добре да си починеш, преди да се накажеш със следващата. Раздялата винаги може да бъде един добър повод за напиване с компанията, която ще те обяви за ерген и ще те пусне отново на пазара.

Не се получава, както си го представях

Миличко, разбрах идеята ти и съм сигурен, че е най-добре да се събереш с Нострадамус, който може да предсказва бъдещето. С него ще си много по-щастлива и най-накрая ще почерпя. Много забавно е, когато го изцепи на втората среща и те познава от снощи, когато лежеше на четири крака и гледаше красивите лепенки от дъвки турбо по касата на леглото. Малкото дупе не може да компенсира липсата й на мозък и се чудиш дали да се смееш или да се правиш на тъжен. Смей се, но изчакай психопатката да иде по-далеч, за да не изръси и някоя друга глупост.

Твърде добър/мил/красив/ и другите лиготии

Знаеш, че сме грозни, дебели и плешиви и се връзваме на всяка казана глупост, но най-любима реплика ни е: „Прекалено си добър с мен!“. Готово бе, душа, ей сега ще ти отвъртим бушона, за да усетиш лошото момче. Не можеш да опровергаеш добрината си и се чудиш, откъде и е дошла тази идея. Възможно е да имаш голям змей и да й разказваш играта, но пък и обратното не е изключено. Дали е плитка като лъжица или дълбока като Марианската падина — никой не знае, но поне ще останеш с илюзията, че си по-добрия от двамата, докато тя опъва най-добрия приятел.

Аз съм ти жена и искам същото внимание, което отделяш за приятелите си!

Правил си тази грешка и никога няма да я повториш, защото беше кошмарно изживяване. Мъжете владеят изкуството на простотията до съвършенство и няма да се лишат от него, защото на ремаркето му е скучно, а и приятелките спряха да й идват на бяло сладко. Излизането с мъже е, за да можеш да си починеш от жените, а щом жените искат да си починат от нас се събират в един нещастник или отиват на кафе. Съжаляваме, но мъжката крепост няма да се пробие с някоя измамна сълза, която сте проронили, но пък се огъваме лесно на ново бельо или топла манджа с праз.

Искам да направиш хубаво впечатление на мама и тате

Що? Отдавна мина ерата с благословиите и целуването на ръка. Може да уважиш бащата, но пред маминка да правиш мили очи е голямо наказание. Има и по-злобна комбинация, в която мама е стиснала за топките родата и само посмей да сгазиш лука! Ние никога не сме стигали до тази фаза в обвързването, ‘щото не ни пускат да излизаме след 8 часа, но ако не ни харесат ще режем вените или ще търсим друга булка. Възможно е нещата да са станали много сериозни и да говорите за сватба ресторанти и други луди идеи, но е най-добре да ги запознаеш на сватбата и след 2-рото шише „Грозданка“.

Много рязко се промени

Не е вярно! Просто играх твоята роля докато не те сложих по корем, а и ти се промени с няколкостотин кила, но не се оплаквам, нали? Промяната е хубаво нещо и е знак, че човекът израства. Спестете ни трагедиите на Шекспир, Омир и Кустурица. Много е странна работата, гримираната жена се променя още на другата сутрин и може да причини много тежко психично разтройство, но ако изразиш мнение върху казус е сигурно, че си се променил. Промените са хубаво нещо и можеш да пробваш промяна на социалния статус а.к.а. Ерген!

Не може ли да бъдем приятели

Не! Хич не държим на приятелството и даже ще изредим причините, поради които няма да останем приятели. Такива приятелски илюзии изобщо не трябва да бъдат захранвани, а и предпочитаме да не виждаме въпросната „приятелка“. Вместо да получиш съчувствие е по-вероятно да бъдеш посрещнат като победител, защото най-накрая си и я пратил във вагона на бившите, но пък си запазил старите и голи снимки, като ловен трофей, с които ще можеш да се похвалиш след време!